Our Groceries Shopping List for iPhone

Our Groceries Shopping List for iPhone 2.8.1

Опис

Нашиот список за купување намирници за iPhone: Крајното решение за управување со купувањето на намирници на вашето семејство

Дали сте уморни од постојано заборавање на предмети од вашата листа на намирници? Дали се борите да следите што му треба на вашето семејство и кој е одговорен за подигање на одредени предмети? Не гледајте подалеку од Нашата листа за купување на намирници за iPhone, најлесниот начин да управувате со купувањето на намирниците на вашето семејство -- и БЕСПЛАТНО.

Со OurGroceries, можете лесно да ги следите сите ставки на вашата листа за купување и да се погрижите сите во вашето домаќинство да се на истата страница. Без разлика дали сте дома или сте во движење, оваа апликација го олеснува додавањето нови ставки на вашата листа и проверката на завршените задачи со само еден допир.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа. Според прегледот на The Kitch, „Ја сакам технологијата, но ја сакам и едноставноста. Го најдов најдоброто од двете во OurGroceries“. И прегледот на Ана против домот вели дека „По повеќе од една година користење на OurGroceries, ние бевме многу задоволни“.

Значи, што ги прави OurGroceries толку посебни? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Споделете ги вашите списоци со сите во вашето домаќинство

Една од најголемите предности на користењето на OurGroceries е тоа што ви овозможува да споделувате списоци за купување меѓу сите во вашето домаќинство. Едноставно внесете ја истата адреса за е-пошта во секоја копија од апликацијата и Voila! Секоја промена направена од едно лице ќе биде видлива за неколку секунди на кој било друг iPhone, iPod touch, iPad или друг паметен телефон групиран со вашиот.

Ова значи дека ако речиси немате млеко и ви треба некој друг да земе малку на нивното следно шопинг патување, се што треба да направите е да го додадете на вашиот телефон и тој веднаш ќе го види.

Брзо додавајте ставки

OurGroceries исто така овозможува брзо и лесно додавање нови ставки благодарение на неговата функција за пребарување за завршување. Штом почнете да пишувате име на ставка, апликацијата ќе пребарува низ ставките од вашиот претходен список за купување и ќе предложи совпаѓања. Ова ви заштедува време и гарантира дека нема да заборавите ништо важно.

Исклучете ги ставките со еден допир

Откако ќе додадете ставка на вашата листа, да ја проверите е исто толку едноставно. Со еден допир, можете да ги прекршите завршените задачи и да следите што сè уште треба да се направи.

Креирајте повеќе списоци за купување

Без разлика дали сакате да ги чувате работите организирани по продавница или по категорија, OurGroceries го олеснува создавањето на онолку посебни списоци за купување колку што ви треба. Можете дури и да додавате фотографии на одредени ставки (со премиум верзијата), така што вашиот партнер точно знае која марка или тип на производ да купи.

Прелистајте ги вашите омилени идеи за оброци во секое време, на кое било место

Ако барате инспирација за вашиот следен оброк, OurGroceries ве опфати. Прелистајте низ стотици идеи за оброци директно од апликацијата и додајте ги сите потребни состојки со само еден допир.

Автоматска резервна копија на Интернет

Дали сте загрижени за губење на сите ваши податоци ако нешто се случи со вашиот телефон? Не биди! OurGroceries автоматски прави резервни копии на сите ваши ставки, списоци и рецепти на интернет за да бидат секогаш безбедни и безбедни. И ако некогаш ви треба да го надградите или замените телефонот, едноставно најавете се од кој било веб-прелистувач на работната површина и веднаш пристапете до сè.

Достапни верзии и за други популарни мобилни телефони!

Немате iPhone? Нема проблем! OurGroceries е достапен и за други популарни мобилни телефони, така што секој во вашето домаќинство може да остане поврзан без разлика кој уред го користи.

Како заклучок, ако барате едноставно, но моќно решение за управување со потребите за купување намирници на вашето семејство, не гледајте подалеку од Нашата листа за купување на намирници за iPhone. Со својот интуитивен интерфејс, можностите за лесно споделување и автоматските резервни копии, оваа апликација сигурно ќе стане суштински дел од рутината на секое зафатено домаќинство. Посетете http://www.ourgroceries.com за повеќе информации и почнете да го поедноставувате вашиот живот уште денес!

Целосни спецификации
Издавач HeadCode
Страница на издавачи http://www.headcode.com
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 2.8.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 191

Comments:

Најпопуларни