Extreme Couponing for iPhone

Extreme Couponing for iPhone 4.6

iOS / Total Ecommerce / 16 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни да трошите цело богатство на намирници секој месец? Дали сакате да научите како да заштедите стотици, па дури и илјадници долари на вашата сметка за намирници? Не гледајте подалеку од Екстремно купонирање за iPhone!

Оваа бесплатна апликација е посветена да ви помогне да ги максимизирате вашите заштеди со тоа што ќе ве научи на техниките што ги користат професионалците за купони на популарни ТВ емисии. Со Extreme Couponing, ќе научите како да собирате купони, па дури и да ја натерате продавницата да ВИ плати пари за купување намирници.

Но, тоа не е сè - оваа апликација нуди и неделен билтен со нови купони и зделки кои редовно се ажурираат. Никогаш повеќе нема да пропуштите голема зделка!

Па зошто да чекаме? Преземете го Extreme Couponing за iPhone денес и почнете да штедите пари веднаш. Без разлика дали сте искусен купонер или штотуку почнувате, оваа апликација има сè што ви треба за да станете паметен купувач и да задржите повеќе пари во вашиот џеб.

Карактеристики:

- Научете ги тајните на екстремните купони

- Ставете купони за максимална заштеда

- Добијте плата од продавниците за купување намирници

- Неделен билтен со нови зделки и купони

- Бесплатно преземање

Придобивки:

1. Заштедете пари: Примарната придобивка од користењето на Екстремното купонирање е тоа што им помага на корисниците да заштедат пари на нивните сметки за намирници. Со учење како да натрупуваат купони и да ги искористат предностите на промоциите на продавниците, корисниците потенцијално можат да заштедат стотици или дури илјадници долари секоја година.

2. Лесна за употреба: Апликацијата е дизајнирана имајќи ја на ум леснотијата на користење, така што секој може да ја користи без никакви тешкотии.

3. Редовни ажурирања: Неделниот билтен гарантира дека корисниците се секогаш ажурирани со најновите зделки и промоции достапни во нивните локални продавници.

4. Бесплатно преземање: Апликацијата е потполно бесплатна за преземање, што ја прави достапна за сите што сакаат да почнат да штедат пари веднаш.

5. Експертски совет: Со совети од искусни купони прикажани во популарните ТВ емисии, корисниците можат да веруваат дека добиваат стручни совети кога ја користат оваа апликација.

Како работи:

Екстремното купонирање за iPhone е лесно за користење и не бара претходно искуство со купонирање. Едноставно преземете ја апликацијата од App Store и почнете да ги истражувате нејзините карактеристики.

Апликацијата нуди различни ресурси за да им помогне на корисниците да заштедат пари на нивните сметки за намирници. Корисниците можат да научат како да редат купони, да ги искористат предностите на промоциите на продавниците, па дури и да добиваат плата од продавниците за купување намирници.

Дополнително, неделниот билтен им обезбедува на корисниците нови зделки и купони кои редовно се ажурираат. Ова осигурува дека корисниците никогаш не пропуштаат голема зделка или промоција.

Генерално, Екстремното купонирање за iPhone е одличен ресурс за секој што сака да заштеди пари на сметката за намирници. Со стручни совети од искусни купони прикажани во популарните ТВ емисии, оваа апликација има се што ви треба за да станете паметен купувач и да задржите повеќе пари во вашиот џеб.

Целосни спецификации
Издавач Total Ecommerce
Страница на издавачи http://www.pregnancytoolspro.com/
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 4.6
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни