idealo Preisvergleich Shopping for iPhone

idealo Preisvergleich Shopping for iPhone 10.4.1

iOS / Idealo Internet GmbH / 5 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови во потрага по најдобрите зделки за производи на интернет? Не гледајте подалеку од апликацијата idealo Preisvergleich Shopping за iPhone. Оваа платформа за споредба на цени од idealo.co.uk е совршена алатка која ќе ви помогне да најдете производи, да ги споредувате цените и да заштедите повеќе пари.

Со над 108 милиони понуди од повеќе од 21.700 продавници, апликацијата idealo за споредба на цените е една од најсеопфатните платформи достапни во AppStore. Можете лесно да ги најдете најдобрите цени од продавници со високи оценки користејќи интуитивни предлози за пребарување и широк спектар на функции на филтер. Или ако барате специјализирани трговци на мало посветени на производи со висок квалитет во нишаниот домен, оваа апликација ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на оваа апликација е нејзиниот интегриран скенер за баркодови. Можете да пребарувате производи преку текст, говор или EAN код користејќи ја оваа функција. Деталните информации за производот вклучуваат листови со спецификации, историја на цени, слики, видеа, експертски прегледи и прегледи на корисниците - сè што ви треба за да донесете информирана одлука за вашето купување.

Различните опции за филтрирање и сортирање ви овозможуваат да ги приспособите резултатите од пребарувањето според вашите преференции. Можете исто така да креирате листа на омилени на секој уред (моментално само idealo.de) за да можете брзо да пристапите до сезонските најважни моменти, поволни цени и препораки за производи.

Друга одлична карактеристика е „Предупредувања за цени“ - известувања за притискање штом производот ја достигне посакуваната цена. Ова значи дека дури и ако нема продажба во моментов, но ако има во иднина, тогаш ќе ги извести корисниците за тоа за да не пропуштат никакви зделки.

Исто така, имате пристап до неодамнешните барања за пребарување и скенирање на баркодови, што им олеснува на корисниците кои бараат слични ставки или сакаат да споредат различни опции пред да ја донесат својата конечна одлука.

Ако сакате да ги споделите вашите наоди со пријателите или членовите на семејството, тогаш препраќањето на резултатите од пребарувањето и производите преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како WhatsApp Facebook Twitter итн., сето тоа е можно со само неколку кликања.

Без разлика дали сте дома, во канцеларија или надвор, идеалната апликација за споредба на цените за iPhone и iPad е совршен придружник за онлајн купување. Лесен е за користење, има широк спектар на функции и ќе ви помогне да заштедите пари за вашите купувања.

Доколку имате повратни информации или предлози за подобрување, испратете ги на [email protected]. Тимот на idealo секогаш бара начини да ја направи нивната апликација подобра и попријатна за корисниците.

Како заклучок, ако барате сигурна платформа за споредба на цените која може да ви помогне да ги најдете најдобрите зделки за производите онлајн, тогаш не гледајте подалеку од апликацијата idealo Preisvergleich Shopping за iPhone. Преземете го денес и почнете да штедите пари!

Целосни спецификации
Издавач Idealo Internet GmbH
Страница на издавачи http://www.idealoapp.de/
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 10.4.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни