Easy Shopping List for iPhone

Easy Shopping List for iPhone 3.1

Опис

Лесен список за купување за iPhone: Врвниот придружник за купување

Дали сте уморни од заборавање на предмети кога одите на намирници? Дали ви е фрустрирачки да се движите низ преполна продавница со неорганизиран список за купување? Не гледајте подалеку од Easy Shopping List за iPhone, врвниот придружник за купување.

Оваа апликација е неверојатно едноставна за употреба со чист и ефикасен кориснички интерфејс. Тој автоматски го учи распоредот на продавницата додека купувате предмети и ќе ги прикаже по тој редослед следниот пат кога ќе одите на шопинг. Корисничкиот интерфејс е оптимизиран за различните дејства што ги извршувате при креирањето на списокот за купување и кога го користите списокот.

Користете го режимот „План“ за да ја креирате вашата листа за купување: артиклите се прикажани по азбучен ред. Користете имиња на ставки што се значајни за вас, на кој било јазик. Додадете белешка на ставка за да доделите дополнителни информации како количина.

Користете го режимот Купување при купување: артиклите се прикажани според редоследот на распоредот на продавницата. Допрете ставка за да ја означите како купена. Повлечете ставка за да ја зачувате за подоцна. Изберете Завршено купување од менито за акција кога ќе завршите.

Клучни карактеристики:

Едноставен кориснички интерфејс

Корисничкиот интерфејс на апликацијата е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, што им го олеснува користењето на корисниците од сите возрасти и технички способности без никакви проблеми или забуни.

Оптимизиран за планирање и купување

Дизајнот на апликацијата е оптимизиран специјално за целите на планирање и купување, минимизирајќи го бројот на потребни допири додека сè уште ги обезбедува сите потребни функции.

Автоматско учење за распоред на продавницата

Easy Shopping List автоматски го учи распоредот на продавниците каде што корисниците често купуваат за да можат лесно да се движат низ нивните списоци додека се во тие продавници.

Поставете Известувања за локација на продавницата

Корисниците може да ја постават локацијата на нивната продавница во апликацијата за да добиваат известувања секогаш кога се во близина на некоја од нивните претпочитани продавници (не е поддржана од сите типови уреди).

Функционалност на меморијата на ставката

Апликацијата ги запомнува ставките што корисниците ги користеле претходно за да не мора рачно да ги додаваат секогаш кога создаваат нови списоци.

Додавајте ставки поединечно или од списокот со претходно користени ставки

Корисниците можат да додаваат ставки во нивните списоци поединечно или со избирање на една или повеќе од списокот на претходно користени ставки.

Испратете список за купување по пошта или порака

Корисниците можат лесно да ги споделат своите списоци за купување со други преку е-пошта или порака, што го олеснува координирањето на патувањата за купување со семејството и пријателите.

Ви благодариме што ја разгледавте Лесна листа за купување. Ако сакате повеќе информации, посетете ја http://hacknicity.com/EasyShoppingList каде што можете да го прочитате Упатството за употреба и упатството за да добиете чувство за тоа како функционира апликацијата пред да ја купите.

Целосни спецификации
Издавач Hacknicity
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни