La Redoute - Mode & Maison for iPhone

La Redoute - Mode & Maison for iPhone 8.1

Опис

La Redoute - Mode & Maison за iPhone е домашна софтверска апликација која го носи францускиот стил директно до вас преку својата нова и подобрена апликација за купување. Со оваа апликација, можете да ја откриете целата палета на производи на La Redoute и вашите омилени брендови, што го прави полесно и попријатно искуство за купување.

Апликацијата сега е достапна за вашиот iPhone и iPad, така што можете да купувате со La Redoute во движење, во секое време и каде било. Без разлика дали барате облека или предмети за декорација на домот, оваа апликација ве опфати.

Една од најдобрите карактеристики на La Redoute - Mode & Maison за iPhone се неговите препораки за производи кои совршено ви одговараат. Апликацијата користи напредни алгоритми за да ја анализира вашата историја на прелистување и однесувањето на купувањето за да предложи производи што одговараат на вашите преференции. Ова значи дека секогаш кога ќе ја отворите апликацијата, ќе видите производи кои се приспособени конкретно на вашиот вкус.

Покрај персонализираните препораки за производи, La Redoute - Mode & Maison за iPhone нуди и персонализирани понуди и уникатно искуство за купување. Ќе добивате известувања за ексклузивни зделки и попусти на производи кои најмногу ве интересираат.

Корисничкиот интерфејс на апликацијата е интуитивен и лесен за користење. Можете да пребарувате низ различни категории како што се облека, чевли, додатоци или предмети за декорација на домот со само неколку допири на екранот. Функцијата за пребарување им овозможува на корисниците брзо да пронајдат одредени производи со внесување клучни зборови или со користење на филтри како што се опсегот на цени или името на брендот.

La Redoute - Mode & Maison за iPhone, исто така, обезбедува детални описи на производи заедно со висококвалитетни слики за да можат клиентите да донесат информирани одлуки пред да купат. Можете да зумирате слики за да ги видите деталите одблиску или да читате рецензии од други клиенти кои веќе го купиле истиот производ.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да зачувува ставки во вашата листа на желби, така што тие ќе бидат лесно достапни кога ќе дојде време да се донесе одлука за купување подоцна. На овој начин, ако има нешто што ви се допаѓа, но не сакате да го купите веднаш, можете да го зачувате за подоцна и да се вратите на него кога ќе бидете подготвени.

La Redoute - Mode & Maison за iPhone е совршен за секој кој го сака францускиот стил и сака да додаде пресврт на француски шик во својата гардероба или домашен декор. Со своите персонализирани препораки, ексклузивни понуди и интерфејс кој е лесен за употреба, оваа апликација го олеснува купувањето со La Redoute. Преземете ја апликацијата денес и почнете да купувате!

Целосни спецификации
Издавач La Redoute
Страница на издавачи http://www.laredoute.fr
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 8.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни