Tory Daily for iPhone

Tory Daily for iPhone 1.6.3

Опис

Tory Daily за iPhone: Вашиот врвен придружник во стил и начин на живот

Дали сте моден ентузијаст кој сака да остане во тек со најновите трендови и стилови? Дали сакате да имате пристап до ексклузивни производи, договори за купување и совети за начин на живот во движење? Ако одговорот е да, тогаш Tory Daily е совршената апликација за вас!

Првата мобилна апликација на Tory Burch, Tory Daily е дизајнирана да ги задоволи вашите потреби за стил и начин на живот. Се одликува со славна содржина од Tory Blog, функција за камера со прилагодени филтри и рамки, ексклузивни производи, мобилно купување со бесплатна брза испорака - сето тоа на едно место.

Со притисни известувања кои доставуваат дневни курирани приказни и видеа за стил, убавина, култура, патување, забавна музика и филантропија - Tory Daily ве информира за сè што е важно во вашиот живот.

Ајде да се нурнеме подлабоко во она што го прави Tory Daily основна апликација за секоја мода таму:

Стил: Совети и трендови од експерти

Тори Бурч е позната по своето беспрекорно чувство за стил. Со Tory Daily на дофат на раката - сега можете да добиете пристап до нејзините лични совети и трикови, заедно со придонесите од други стилисти, блогери и уредници. Од идеи за облека до парови за додатоци - овој дел е покриен се.

Убавина: Зад сцената Погледнете ја колекцијата

Добијте упатство за тоа како магијата се случува зад сцената во Tory Burch. Овој дел ви овозможува да ѕирнете во нивната колекција заедно со трикови за трговија од модели и инсајдери. Овде ќе најдете сè, од рутини за нега на кожата до упатства за шминкање.

Култура: Најнови вести од уметници и автори

Останете во тек со она што се случува во светот на уметничката литература музички филмови итн. Добијте увид во новите изданија интервјуа со уметници автори актери режисери галеристи итн.

Патување: Каде да останете Јадете купувајте и одете

Без разлика дали станува збор за одмор за викенд или меѓународно патување - планирањето понекогаш може да биде огромно. Но повеќе не! Со Градските водичи курирани од самата Тори заедно со препораките од креаторите на вкус - ќе имате се што ви треба за да ја испланирате вашата следна авантура.

Забавно: Рецепти од менија за декор и совети за забава

Организирањето забава може да биде стресно, но со Tory Daily, тоа е лесно. Добијте пристап до идеи за декор, менија, рецепти и совети за забава од одлични домаќини, готвачи, ресторани и нашите омилени љубители на храна.

Музика: месечни плејлисти и новости за новопечените музичари

Музиката е составен дел од нашите животи. Со Tory Daily, ќе добивате месечни листи за репродукција курирани од музички експерти, заедно со новости за идните музичари. Никогаш повеќе нема да ги пропуштите најновите музички трендови!

Ексклузивни производи: пристап до артикли со ограничено издание на Surprise

Кој не сака ексклузивни производи? Со Tory Daily, добивате пристап до изненадувачки прегледи на ставки со ограничено издание и специјални производи кои се достапни само за корисниците на апликациите. Бидете првиот што ќе дознае за новите лансирања и земете ги пред да ги нема!

Купување: Едноставно брзо и лесно

Купувањето никогаш не било полесно! Со функцијата за мобилно купување на Tory Daily - можете да ја прелистувате нивната колекција на чанти за чевли и додатоци за облека и сл. и да купувате со само неколку кликања. Плус, уживајте во бесплатна брза испорака секогаш!

Локатор на продавница: Најдете бутик на Tory Burch во ваша близина

Барате бутик Tory Burch во ваша близина? Користете ја функцијата за лоцирање продавници во апликацијата за да ја најдете каде и да сте.

Како заклучок, ако ве интересира патување со стилска култура на убавина со забавна музика или филантропија - тогаш преземете го Tory Daily сега! Тоа е вашиот врвен придружник за сите работи поврзани со животниот стил - секогаш на дофат на раката!

Целосни спецификации
Издавач Tory Burch LLC
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.6.3
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни