Moda Operandi | Designer Fashion for iPhone

Moda Operandi | Designer Fashion for iPhone 3.1.1

iOS / Moda Operandi, Inc. / 9 / Целосни спецификации
Опис

Moda Operandi е апликација за шопинг која нуди непосреден пристап до водечките дизајнери, ексклузивни колекции на капсули и врвни нови таленти од целиот свет. Со Moda Operandi, можете да купувате луксузни чевли, фустани, чанти, фин накит и да останете пред најновите трендови со притискање на едно копче.

Функцијата Trunkshow на Moda Operandi ви овозможува однапред да нарачате изглед веднаш откако ќе поминат по пистата. Оваа функција нуди целосен пристап до дизајнерските колекции за да можете да ги обезбедите парчињата што никој друг нема да ги има - како и оние што се обврзани да се распродадат. Поставете депозит од 50% однапред и исплатете го остатокот кога ќе ви го достави парчето.

Функцијата Бутик е за оние на кои сега им треба нешто ново. Без разлика дали имате свадба следната недела или барате освежување на работната облека, сезонскиот асортиман на врвни дизајнери на Бутик веднаш ви ги носи најдобрите светски модни и најбараните трендови.

Moda Operandi, исто така, располага со Chat што ви дава можност веднаш да се поврзете со член на нивниот личен стилски тим каде било во секое време. Дома е во тек со она што е ново со дневните уредувања со парчиња од најновите саеми и парчиња во сезоната кои се испорачуваат веднаш.

Претходните набавки им овозможуваат на корисниците да ги прегледаат сите минати купувања и да ги проверат времето на испорака за однапред нарачани ставки од багажникот. Членовите на Програмата за персонален стилист на Moda Operandi ќе добијат и нови парчиња кои ќе ги надополнат претходните купувања и ќе го комплетираат својот изглед.

My Looks им овозможува на корисниците да пребаруваат облека од глава до пети за сите прилики курирани од нивниот личен стилски тим и веднаш да ги купуваат.

Со апликацијата Designer Fashion на Moda Operandi за iPhone, корисниците имаат пристап до широк избор на дизајнерска мода на дофат на раката. Апликацијата е лесна за употреба со интуитивна навигација што ја прави едноставна за секој што ја сака модата или сака без напор начин да остане во тренд без да излезе од дома!

Без разлика дали се работи за врвна мода или секојдневно носење од врвни дизајнери како Оскар де ла Рента, Елери, Долче и Габана, Делпозо, Бурбери, Изабел Марант, Алексис и повеќе - Мода Операнди има се. Апликацијата е совршена за модните ентузијасти кои сакаат да останат понапред од кривата и да имаат пристап до најновите трендови.

Функцијата Trunkshow на Moda Operandi е уникатна понуда што ги издвојува од другите модни апликации. Тоа им овозможува на корисниците однапред да нарачуваат изглед веднаш откако ќе поминат по пистата. Ова значи дека можете да ги обезбедите парчињата пред некој друг да ги види! Со целосен пристап до дизајнерски колекции, можете да бидете сигурни дека добивате нешто навистина ексклузивно.

Функцијата Бутик е совршена за оние на кои сега им треба нешто ново. Без разлика дали станува збор за свадба следната недела или за освежување на работната облека - сезонскиот асортиман на врвни дизајнери на Бутик веднаш ви ги носи најдобрите светски модни и најбараните трендови.

Moda Operandi исто така нуди Chat кој им овозможува на корисниците моментален пристап до нивниот личен стилски тим каде било во секое време. Ова значи дека ако не сте сигурни што да облечете или како да стилизирате облека - помошта е само порака!

Дома е во тек со она што е ново со дневните уредувања со парчиња од најновите саеми и парчиња во сезоната кои се испорачуваат веднаш. Ова значи дека корисниците можат да останат на врвот на најновите трендови без да мора да излезат од дома!

Претходните набавки им овозможуваат на корисниците да ги прегледаат сите минати купувања и да ги проверат времето на испорака за однапред нарачани ставки од багажникот. Членовите на Програмата за персонален стилист на Moda Operandi ќе добијат и нови парчиња кои ќе ги надополнат претходните купувања и ќе го комплетираат својот изглед.

My Looks им овозможува на корисниците да пребаруваат облека од глава до пети за сите прилики курирани од нивниот личен стилски тим и веднаш да ги купуваат. Оваа карактеристика ги отстранува сите претпоставки од стилизирањето на облеката, бидејќи сè е составено од експерти за мода!

Генерално, апликацијата Moda Operandi Designer Fashion за iPhone е одличен избор за секој кој ја сака модата или сака без напор начин да остане во тренд без да излезе од дома. Со широк избор на дизајнерска мода, уникатни карактеристики како Trunkshow и Boutique, и пристап до личен стилски тим - Moda Operandi има се што ви треба за да изгледате најдобро!

Целосни спецификации
Издавач Moda Operandi, Inc.
Страница на издавачи http://modaoperandi.com/app
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.1.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9

Comments:

Најпопуларни