QSeer Coupon Reader for iPhone

QSeer Coupon Reader for iPhone 1.20

iOS / Dusty Wallet, Inc. / 174 / Целосни спецификации
Опис

QSeer Coupon Reader за iPhone е моќна апликација која ви помага да заштедите пари на вашата сметка за намирници со декодирање на новите бар-кодови што се наоѓаат на купоните. Со QSeer, можете лесно да видите кои информации се скриени во овие бар-кодови и како да ги користите тие детали за да ја минимизирате вашата сметка за намирници. Оваа апликација е задолжителна алатка за сите купони, од повремен корисник до остварениот мајстор за екстремни купони.

Новите бар-кодови на купоните ги претвораат сите важни термини во машински читлив код. Проблемот за купонерите е што овие кодови обично се разликуваат од она што е напишано на англиски јазик. До QSeer, купонерите беа на милост и немилост на шифрите, бидејќи немаа начин да знаат што всушност пишуваат бар-кодовите. Производителите го дизајнирале овој систем намерно за луѓето да не можат да ги толкуваат шифрите.

QSeer ја ослободува моќта на камерата на вашиот iPhone за да ви овозможи пристап до овие скриени информации. Не само што ги чита овие нови бар-кодови, туку и ги претвора во обичен англиски што можете да го користите за да го планирате купувањето. Со QSeer, можете да го усогласите купонот со вистинската големина и разновидност на производот, елиминирајќи ги тие непријатни изненадувања при одјавувањето.

Користејќи комерцијални бази на податоци на QSeer, оваа апликација може да поврзе над 98% од купоните со вистинските производи од продавницата за да можете да го планирате купувањето со сигурност. Ве предупредува кога има грешки при скенирањето на бар-кодовите или ако купонот содржи скриени кодови кои го потиснуваат множењето на бонуси или следат лични податоци како што се броеви на клиенти или IP адреси.

QSeer обезбедува моќни придобивки како што е неверојатно лесен за користење интерфејс каде што корисниците треба само да притиснат едно копче и да го држат својот iPhone над кој било бар-код; се одмара автоматски! Иако има вклучено професионално упатство достапно по преземањето доколку е потребно - повеќето корисници го сметаат за доволно интуитивен без никаква потребна помош!

Оваа апликација, исто така, ги препознава грижите за приватноста на податоците поврзани со користењето купони и ќе ги предупреди корисниците кога кодовите за следење се присутни во нив - без никогаш самите да побараат лични информации. QSeer е дизајниран од тим експерти за купонирање, вклучувајќи два екстремни купони, пар математички генијалци и маркетинг експерт кој порано дизајнирал купони за Kraft Foods.

QSeer не е дизајниран да се користи како средство за погрешно откупување на какви било купони. На корисниците им се препорачува да го прочитаат нашиот Договор за лиценцирање на краен корисник (EULA) за дополнителни детали.

Накратко, QSeer Coupon Reader за iPhone е неверојатно моќна алатка која ви помага да заштедите пари на вашата сметка за намирници со декодирање на новите баркодови што се наоѓаат на купоните. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции како откривање грешки и предупредувања за приватност на податоците, не е ни чудо зошто оваа апликација стана толку суштинска алатка за сите купони!

Целосни спецификации
Издавач Dusty Wallet, Inc.
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.20
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 174

Comments:

Најпопуларни