ShopStyle - The Fashion, Beauty & Lifestyle App for iPhone

ShopStyle - The Fashion, Beauty & Lifestyle App for iPhone 8.6

Опис

Дали сте уморни од бескрајно лизгање низ повеќе веб-страници за да го најдете совршениот аутфит или додаток? Не гледајте подалеку од ShopStyle, врвната кратенка до најдобрата мода во светот. Со повеќе од 18 милиони производи за мода, убавина и декор на домот, сите на едно место, ShopStyle е вашата дестинација за сите стилски работи.

Пребарувајте и купувајте облека, чевли, патики и цели облеки со леснотија. Откријте нови стилови од илјадници врвни брендови како Nordstrom, Valentino, Thom Browne, Givenchy, Nike и Neiman Marcus. Споредете ги цените на повеќе трговци на мало за да се уверите дека ја добивате најдобрата можна зделка.

Топ 5 причини за преземање ShopStyle:

1. Искористете ги придобивките од врвната кратенка до најдобрата мода во светот.

2. Купувајте над 18 милиони производи за мода, убавина и уредување на домот, сите на едно место.

3. Најдете илјадници врвни брендови.

4. Добијте предупредување кога вашите омилени производи ќе бидат пуштени во продажба.

5. Истражете ги курираните препораки прилагодени на вашиот вкус.

Карактеристики на ShopStyle:

ПРЕБАРУВАЊЕ: Најдете го токму она што го барате со нашата моќна функција за пребарување што ги проверува решетките на сите ваши омилени продавници, вклучувајќи ги Nordstrom, Nasty Gal, Neiman Marcus, Forever 21, Target, Farfetch, Bloomingdale's и ModCloth -- доколку се продава онлајн можеме да го најдеме! Користете филтри за сите производи и подобрете ги резултатите по цена на бојата во продавницата на брендови и повеќе.

ПОСТАВЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЊА ЗА ПРОДАЖБА: допрете го копчето „Предупредување за продажба“ на кој било производ или категорија и ќе ви испратиме известување кога ќе излезе на продажба за никогаш повеќе да не пропуштите голема зделка!

КУПЕТЕ: Купете накит за обувки за облека и подиректно од илјадници продавници безбедно со само неколку чешми.

ПРЕГЛЕДАЈ: Откријте нови пристигнувања најнови стилови за жени мажи дома деца. Добијте пристап до новите пристигнувања, како и зделки за чанти за чевли и шминка од Сен Лоран, Том Браун, Клои, Долче и Габана, Рик Овенс и илјадници други - сите во едно апликација.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЈ: Создадете приспособена дневна понуда на нови производи со избирање на брендовите што ги сакате. Добијте персонализирани препораки прилагодени на вашиот вкус.

ОМИЛЕНО: Гледате нешто што го сакате, но не сте спремни да купите? Допрете го срцето под која било ставка за да ја зачувате во список и повторно да ја посетите во секое време.

КРЕИРАЈ ЛИСТИ: Организирајте го вашето купување во списоци со желби прилагодени по мерка. Организирајте идеи за облека; списоци за пакување за одмор; најважните работи за денот на свадбата: изглед на мајката на невестата и деверушата; омилени зделки на сезоната; инспирација во стилот на работа и интервју; трендовски стилови; и повеќе.

МЕЃУНАРОДНИ ТРОДАВНИЦИ: ShopStyle нуди производи од меѓународни трговци на мало во САД, ОК, ФРАНЦИЈА, ГЕРМАНИЈА, АВСТРАЛИЈА, КАНАДА, ЈАПОНИЈА. Овие производи се појавуваат автоматски ако сте во овие земји или ако можете да менувате земји од страницата за поставки.

ShopStyle е прикажан во бројни публикации, вклучувајќи ги Harper's Bazaar, Forbes, StyleBlazer, Fashionista и Racked. Волстрит џурнал дури препорачува користење на ShopStyle.com за лична помош за купување!

Останете поврзани со ShopStyle на нашата веб-локација, како и со платформите за социјални медиуми, како што е Facebook Instagram Twitter Pinterest, каде што споделуваме предупредувања за продажни трендови за модни совети и многу повеќе!

Како заклучок, ShopStyle е суштинска алатка за секој кој ја сака модната убавина или уредувањето на домот. Со својата моќна функција за пребарување, курирани препораки, персонализираната продажба на доводи ги предупредува меѓународните трговци и многу повеќе, не е ни чудо зошто милиони жени мажи ширум светот го направија ShopStyle нивна дестинација за сè што е стилски! Преземете денес!

Целосни спецификации
Издавач Sugar
Страница на издавачи http://www.popsugar.com/getfaceoff
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 8.6
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни