Aadhi PDF Converter for iPhone

Aadhi PDF Converter for iPhone 1.0

Опис

Aadhi PDF Converter за iPhone е моќна и лесна за употреба алатка која ви овозможува да конвертирате PDF датотеки со само два клика. Со оваа апликација, можете лесно да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во Word, RTF, XLS, XML, Text и TIFF формати. Без разлика дали треба да конвертирате една страница или цел документ, Aadhi PDF Converter ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на Aadhi PDF Converter е неговата способност директно да конвертира PDF-датотеки од вашиот мобилен уред. Едноставно отворете ја предметната датотека и притиснете на менито Сподели или Отвори во. Од таму, изберете ја опцијата Copy To PDF Converter и оставете Aadhi да го направи останатото.

Но, тоа не е сè - Aadhi исто така ви овозможува да конвертирате датотеки од директна веб-URL или споделена диск, како што се iCloud Drive, Google Drive или Dropbox. Ова го прави неверојатно лесен пристапот и конвертирањето на вашите документи без разлика каде се складирани.

Друга напредна карактеристика на Aadhi PDF Converter е неговата способност да приспособува кои страници од документот се конвертираат. Можете да изберете да конвертирате само непарни или парни страници доколку е потребно, или да изберете одредени страници за конверзија, додека другите да останат недопрени.

И ако безбедноста ве загрижува кога работите со чувствителни документи - не грижете се! Aadhi поддржува PDF-датотеки заштитени со лозинка, така што вашите податоци остануваат безбедни во текот на процесот на конверзија.

Откако вашата датотека е конвертирана, постојат неколку опции за нејзино зачувување. Можете да го преземете директно на вашиот уред или да го испратите преку е-пошта директно од самата апликација.

Генерално, Aadhi PDF Converter за iPhone е идеална алатка за секој кој има потреба од брзи и сигурни конверзии помеѓу различни формати на датотеки. Без разлика дали работите во движење или едноставно ви треба ефикасен начин за управување со вашите документи дома - оваа апликација има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Zuhapps
Страница на издавачи http://www.zuhapps.com
Датум на издавање 2018-01-04
Датум на додавање 2018-01-07
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни