Overwatch League for iPhone

Overwatch League for iPhone 1.0.0

iOS / Blizzard Entertainment / 17 / Целосни спецификации
Опис

Overwatch League за iPhone - Официјалната мобилна апликација

Дали сте љубител на е-спорт? Дали сакате да ја гледате најдобрата светска лига за е-спорт, Overwatch League? Ако е така, тогаш мобилната апликација Overwatch League е совршена за вас! Оваа апликација е дизајнирана да ве одржува во тек со сите најнови вести и информации за вашите омилени тимови и играчи.

Мобилната апликација Overwatch League е достапна на iPhone и нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да останете поврзани со сè што се случува во лигата. Без разлика дали се работи за распоред на натпревари, пласман, преноси во живо, видеа или ажурирања на вести - оваа апликација има сè покриено!

Останете во тек

Со мобилната апликација Overwatch League, никогаш не било полесно да се биде во тек со сè што се случува во лигата. Можете брзо да го проверите пласманот или да ги следите сите најнови приказни и видеа од вашите омилени тимови. Апликацијата вклучува и интервјуа, тимски профили, најнови вести и анализа во играта.

Следете ги вашите тимови

Ако имате омилен тим кој внимателно го следите, тогаш оваа функција ќе биде совршена за вас! Со само еден клик на копче, следете ги вашите омилени тимови за да добивате автоматски предупредувања за натпревари. Исто така, ќе имате лесен пристап до нивниот претстоен распоред, како и детали за списокот и вести и видеа специфични за тимот.

Никогаш не пропуштајте натпревар

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е тоа што им овозможува на корисниците да поставуваат предупредувања за натпревари за никогаш да не пропуштат никакво дејство! Едноставно поставете ги притисни известувањата кога започнуваат одредени натпревари, така што дури и ако не можете да гледате во живо - сепак ќе можете да се впуштите во сите активности подоцна со видеа на барање.

Потребно е време за емитување или Wi-Fi конекција за користење.

За повеќе информации за Overwatch League, посетете ја http://overwatchleague.com

Во заклучок:

Мобилната апликација Overwatch League е суштинска алатка за секој обожавател кој сака да остане поврзан со сè што се случува во нивната омилена лига за е-спорт. Со својот кориснички интерфејс и широк спектар на функции, вклучувајќи распореди и предупредувања за натпревари; пласман; преноси во живо; видеа; вести и тимски профили - оваа апликација е совршена за секој кој сака да остане во тек со сите најнови случувања во Overwatch Лигата. Па, што чекате? Преземете ја мобилната апликација Overwatch League денес и почнете да ги следите вашите омилени тимови!

Целосни спецификации
Издавач Blizzard Entertainment
Страница на издавачи http://www.blizzard.com
Датум на издавање 2018-01-09
Датум на додавање 2018-01-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.0.0
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни