Mortal Kombat X for iPhone

Mortal Kombat X for iPhone 1.16.2

Опис

Mortal Kombat X за iPhone: The Ultimate Fighting Game Experience

Дали сте подготвени да ја доживеете врвната борбена игра на вашиот мобилен уред? Не гледајте подалеку од Mortal Kombat X за iPhone. Оваа визуелно револуционерна игра за борба и собирање карти ја носи моќта на игрите од следната генерација до вашите прсти, овозможувајќи ви да соберете елитен тим од воини на Mortal Kombat и да се докажете на најголемиот борбен турнир на Земјата.

Со брутален 3 v 3 kombat, огромен список на борци, рендгенски снимки и смртоносни снимки, како и способност за предизвикување други играчи во Faction Wars, Mortal Kombat X е нешто што мора да го има секој љубител на франшизата или секој што бара интензивно искуство со мобилни игри.

Соберете го вашиот елитен тим

Во Mortal Kombat X, имате можност да создадете свој тим од борци на Mortal Kombat и да ги водите во битка. Како што напредувате низ играта, ќе заработувате поени за искуство што може да се искористат за отклучување на нови специјални напади и моќни артефакти кои ќе му дадат предност на вашиот тим пред нивните противници.

Но, составувањето на победнички тим не е само избор на вашите омилени ликови. Ќе треба внимателно да подготвите стратегии врз основа на силните и слабите страни на секој борец. Дали сакате добро заокружен тим со мешавина од борци од близина и напаѓачи од долг дострел? Или претпочитате поспецијализиран пристап со сеопфатни тепачи или подлажни атентатори?

Изборот е ваш додека собирате ветерани од Mortal Kombat како што се Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya Blade, Kitana, Ermac, Raiden и многу други. И ако тоа не е доволно разновидност за вас - откријте нови додатоци како што е D'Vorah слични на инсекти; огнена Кеси Кејџ; крволочниот император Котал Кан; или мистериозен стрелец -Кунг Џин.

Смртните случаи со паѓање на вилицата и рендген

Едно нешто што го издвојува Mortal Kombat X од другите борбени игри е неговиот заштитен знак Fatalities и X-Rays. Овие претерани потези не се за оние со слабо срце, бидејќи тие даваат акција за крцкање на коските и утробата што ќе ве остави без здив.

Со неверојатни графики и анимации, Mortal Kombat X ги оживува овие потези на вашиот мобилен уред како никогаш досега. Без разлика дали го ослободувате огненото копје на Scorpion или ледената експлозија на Sub-Zero, ќе се чувствувате како да сте точно во средината на акцијата.

Предизвикајте ги другите играчи во војните на фракциите

Ако барате вистински предизвик, не гледајте подалеку од Faction Wars. Овој онлајн натпреварувачки режим им овозможува на играчите да ангажираат други тимови на играчи во брутални битки 3 против 3 комбати. Додека победувате натпревари и се искачувате на таблата на водачи на вашата сопствена фракција, ќе заработувате неделни награди што можат да помогнат уште повеќе да ја зголемите моќта на вашиот тим.

Но, бидете предупредени - Војните на фракциите не се за оние со слабо срце. Ќе треба да ја донесете вашата А-игра ако сакате да излезете на врвот против некои од најдобрите играчи од целиот свет.

Повикајте сојузници во битка

Понекогаш дури и елитен тим од Mortal Kombat борци не е доволен за да собори особено тежок противник. Тоа е местото каде што сојузниците добро доаѓаат.

Во Mortal Kombat X, имате можност да најдете други играчи кои можат да бидат ваш сојузник за време на битките. Со позајмување на еден од нивните борци за еден натпревар, можете да нанесете одлучувачки удар врз вашите непријатели и да го свртите бранот на битката во ваша корист.

Висококвалитетни визуали и барања за изведба

Не треба да се каже дека Mortal Kombat X има висококвалитетни визуелни слики што сигурно ќе ги импресионираат дури и најпребирливите гејмери ​​на мобилни телефони. Но, важно е да се напомене дека перформансите може да не се оптимизираат на уреди со помалку од 1 GB RAM, како што се моделите iPod Touch и iPhone 4S.

Дополнително, потребен е минимум 1,5 GB слободен простор на вашиот уред за да се инсталира и игра Mortal Kombat X. И иако содржината е генерално погодна за возраст од 17 и повеќе години, таа може да содржи интензивно насилство, крв и болка што некои играчи може најдете вознемирувачки.

Заклучок

Како заклучок, Mortal Kombat X за iPhone е игра која мора да ја има секој љубител на франшизата или секој што бара интензивно искуство со мобилни игри. Со своите брутални битки 3 наспроти 3 комбати, масивниот список на борци, смртоносните и рендгенски снимки, режимот Faction Wars и способноста да се повикаат сојузниците во битка - никогаш нема досаден момент во оваа игра.

Па што чекаш? Преземете го Mortal Kombat X денес и почнете да го составувате вашиот елитен тим на борци!

Целосни спецификации
Издавач Warner Bros.
Страница на издавачи http://www.warnerbros.com
Датум на издавање 2018-02-02
Датум на додавање 2018-02-02
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.16.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 6478

Comments:

Најпопуларни