WWE Mayhem for iPhone

WWE Mayhem for iPhone 1.2.23

Опис

WWE Mayhem за iPhone е игра која ја носи возбудата на WWE на вашиот мобилен уред. Со брзо темпо на аркадни дејствија и претерани потези, оваа игра е поголема и похрабра од останатите. Играјте како Џон Сина, Рок, Брок Леснар и сите ваши омилени легенди и суперѕвезди на WWE во оваа високолетачка акциона игра во прстен.

Една од истакнатите карактеристики на WWE Mayhem е неговиот спектакуларен список. Изберете од постојано растечката листа на суперѕвезди и легенди на WWE, вклучувајќи Triple H, Xavier Woods, AJ Styles, Stone Cold Steve Austin, Roman Reigns, Undertaker Randy Orton Seth Rollins Jinder Mahal Kalisto Big E и многу други. Секој лик може да се пофали со карактеристичен изглед кој додава на целокупниот спектакл и атмосфера.

Покрај импресивниот список на ликови, WWE Mayhem нуди и шест карактеристични класи на карактери: Brawler High Flyer Powerhouse Technician Wildcard & Showman. Секоја класа доаѓа со уникатни предности и борбени предности што ви овозможуваат да создадете врвен тим на суперѕвезди на WWE.

Но, не се работи само за поединечни натпревари - вие исто така можете да го изградите вашиот список на моќни суперѕвезди на WWE и да ги здружите силите со другите шампиони во натпревари со таг-тимови. Репродуцирајте настани исполнети со акција синхронизирано со реалните WWE Live емисии како Monday Night RAW SmackDown Live Clash Of Champions итн.

WWE Mayhem нуди и неделни предизвици каде што можете да ги подигнете вашите суперѕвезди на следното ниво натпреварувајќи се со други играчи онлајн или против противници контролирани од вештачка интелигенција во неделните предизвици RAW или SmackDown Live.

Самата игра е интуитивна, но предизвикувачка - допрете ги копчињата на екранот за да извршите потписни потези или повлечете лево/десно/горе/надолу за различни напади, како што се удари со удари, удари и сл. за секоја суперѕвезда!

Генерално, ако барате возбудлива мобилна игра која ги доловува сите возбудувања на професионалното борење, тогаш не гледајте подалеку од WWE Mayhem! Со својот импресивен список на ликови, шест карактеристични класи на карактери и неделни предизвици, секогаш има нешто ново да се открие во оваа игра. Затоа, преземете го денес и започнете го вашето патување да станете најголемата суперѕвезда на WWE на сите времиња!

Целосни спецификации
Издавач Jump Games
Страница на издавачи http://www.jumpgames.com
Датум на издавање 2018-01-26
Датум на додавање 2018-02-02
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.2.23
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0
Цена Free
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 1268

Comments:

Најпопуларни