Qustodio Parental Control for iPhone

Qustodio Parental Control for iPhone 180.6.58

Опис

Qustodio Parental Control за iPhone е моќна и бесплатна апликација која им овозможува на родителите едноставни алатки за управување со времето на екранот на нивните деца, филтрирање на содржината и следење или блокирање апликации. Со Qustodio, родителите можат лесно да ги следат активностите на нивните деца на интернет и да се осигураат дека тие се безбедни додека ги користат нивните iOS уреди.

Една од клучните карактеристики на Qustodio се неговите можности за веб-филтрирање и следење. Откако ќе се инсталира на уредот на вашето дете, апликацијата автоматски обезбедува бесплатен веб-мониторинг користејќи безбедна VPN технологија. Ова значи дека вашите деца ќе бидат заштитени од несоодветна содржина или од која било локација што ќе ја изберете дали користат Safari, Chrome или кој било друг веб-прелистувач.

Покрај веб-филтрирањето и следењето, Qustodio нуди и контроли за времето на екранот. Со оваа функција, родителите можат да постават временски распоред или квота за тоа кога на нивните деца им е дозволено да го користат нивниот уред. Кога ќе истече времето, пристапот до интернет и сите апликации оценети за корисници 4+ ќе бидат оневозможени.

Друга одлична карактеристика на Qustodio е неговата функционалност за контроли на апликации. Апликацијата може да известува за повеќе од 50 популарни апликации што ги користат децата и да ви овозможи да ја видите статистиката за користење за секоја од нив. Можете исто така да изберете да следите или целосно да блокирате одредени апликации ако сметате дека тие не се соодветни за вашето дете.

Qustodio Parental Control за iPhone е неверојатно лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен интерфејс кој ви овозможува брз пристап до сите функции споменати погоре со само неколку допири на вашиот екран. Апликацијата, исто така, автоматски ви ја известува онлајн активноста на вашето дете директно до вас, така што секогаш знаете со што се занимава кога го користи својот уред со iOS.

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со времето поминато на вашето дете на екранот додека го одржувате безбедно на интернет, тогаш не гледајте подалеку од Qustodio Parental Control за iPhone!

Целосни спецификации
Издавач Qustodio
Страница на издавачи http://www.qustodio.com
Датум на издавање 2018-02-08
Датум на додавање 2018-02-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 180.6.58
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 116

Comments:

Најпопуларни