VectorView for iPhone

VectorView for iPhone 1.2

Опис

VectorView за iPhone: Врвен софтвер за графички дизајн

VectorView е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги отворате и прегледувате датотеките CorelDRAW на вашиот iPhone и iPad. Со својот интуитивен интерфејс, напредни функции и беспрекорна компатибилност со различни апликации, VectorView е врвната алатка за графички дизајнери кои сакаат да работат во движење.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате во оваа област, VectorView има се што ви треба за да создадете прекрасни дизајни кои се издвојуваат од толпата. Од неговиот лесен за користење интерфејс до неговиот робустен сет на алатки и функции, овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ја ослободите вашата креативност и да ги подигнете вашите дизајни до нови височини.

Значи, ако барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате неверојатни дизајни на вашиот iPhone или iPad, не гледајте подалеку од VectorView.

Клучни карактеристики:

- Отворете и прегледувајте ги датотеките CorelDRAW на вашиот iPhone или iPad

- Беспрекорно компатибилен со различни апликации како Mail, WhatsApp, Telegram, WeChat

- Автоматски ги детектира CDR форматите на датотеки испратени преку AirDrop

- Нема потреба од друг оперативен систем или машина за прикажување на CDR формати на датотеки

- Лесен за користење интерфејс со напредни алатки и функции

Придобивки:

1. Работете во движење: со беспрекорната компатибилност на VectorView со различни апликации како Mail, WhatsApp, Telegram и WeChat; станува полесно од кога било досега да се работи додека патувате. Сега можете да отворате cdr-датотеки од која било апликација без да имате пристап до компјутер.

2. Заштедете време и напор: Со CDRViewer нема потреба од друг оперативен систем или машина бидејќи автоматски го детектира форматот на датотеката cdr испратен преку AirDrop што заштедува време и напор на корисниците.

3. Ефтино решение: За разлика од другите програми за уредување слики каде што е потребна скапа лиценца за софтверот CorelDRAW инсталиран на нивниот компјутер; Vectorview обезбедува прифатливо решение дозволувајќи им на корисниците пристап до датотеките coreldraw без пристап до компјутери базирани на Windows OS.

4. Интерфејс лесен за употреба: корисничкиот интерфејс на VectorView им овозможува на корисниците лесно да се движат низ софтверот и да пристапат до неговите напредни алатки и функции. Ова помага во креирањето дизајни со леснотија.

5. Напредни алатки и карактеристики: VectorView е опремен со низа напредни алатки и функции кои им помагаат на дизајнерите да создадат прекрасни дизајни. Од управување со слоеви до корекција на боја, овој софтвер има сè што ви треба за да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво.

Заклучок:

Како заклучок, VectorView е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги отворате и прегледувате датотеките CorelDRAW на вашиот iPhone или iPad. Со својата беспрекорна компатибилност со различни апликации како Mail, WhatsApp, Telegram и WeChat; станува полесно од кога било досега да се работи додека патувате. Заштедува време и напор на корисниците со автоматско откривање на формат на датотека cdr испратен преку AirDrop што ја елиминира потребата од друг оперативен систем или машина.

VectorView обезбедува прифатливо решение дозволувајќи им на корисниците пристап до датотеките coreldraw без пристап до компјутери базирани на Windows OS. Неговиот кориснички интерфејс им олеснува на корисниците да се движат низ софтверот и да пристапат до неговите напредни алатки и функции кои помагаат во креирањето дизајни со леснотија.

Значи, ако барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате неверојатни дизајни на вашиот iPhone или iPad, не гледајте подалеку од VectorView!

Целосни спецификации
Издавач Splash Colors
Страница на издавачи http://iconshots.com
Датум на издавање 2018-02-01
Датум на додавање 2018-02-08
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 12

Comments:

Најпопуларни