PUBG: Exhilarating Battlefield  for iPhone

PUBG: Exhilarating Battlefield for iPhone 1.0.4

Опис

PUBG: Exhilarating Battlefield за iPhone е официјалната мобилна игра на PlayerUnknown's Battlegrounds, една од најпопуларните борбени ројал игри во светот. Оваа игра е совршено изменета од нејзината верзија за компјутер за да обезбеди чисто искуство за играње на вашиот iPhone.

Со Unreal Engine 4, PUBG Mobile: Battlefield нуди аудиовизуелен квалитет од следната генерација што му конкурира на неговиот колега за компјутер. Оригиналната мапа од 8 км x 8 км е на дофат на раката, што ви овозможува да истражувате и да се вклучите во интензивни битки со најмногу 100 играчи.

Играта е фер и избалансирана, осигурувајќи дека секој играч има еднакви шанси за победа. Ќе го почувствувате одличното искуство со пукањето додека пукате по волја на бојното поле. Поканете ги вашите пријатели да ви се придружат на забава и остварете гласовен повик со само еден клик.

PUBG Mobile: Battlefield нуди извонредно искуство со игри што ќе ве држи ангажирани со часови. Без разлика дали сте нов во борбените игри на Ројал или искусен ветеран, оваа игра има по нешто за секого.

Карактеристики:

1) Аудиовизуелен квалитет од следната генерација

Со технологијата Unreal Engine 4, PUBG Mobile: Battlefield испорачува неверојатни графики и звучни ефекти кои им се спротивставуваат на оние што се наоѓаат на компјутерите.

2) Оригинална карта

Истражете ја обемната мапа од 8 км x 8 км исполнета со уникатни карактеристики на теренот и скриени изненадувања околу секој агол.

3) Фер игра

PUBG Mobile: Battlefield обезбедува фер игра обезбедувајќи им на сите играчи еднакви можности за победа. Нема механика за плаќање до победа овде!

4) Интензивни битки

Вклучете се во интензивни битки со до 100 играчи додека се борите за опстанок во оваа епска битка ројал игра.

5) Одлично искуство со пукање

Почувствувајте ја возбудата од пукање со оружје како да се пиштоли од вистинскиот живот благодарение на реалните звучни ефекти и анимации.

6) Режим на забава

Поканете ги вашите пријатели во режим на забава каде што можете да остварувате гласовни повици со само еден клик додека уживате во оваа игра заедно.

7) Бесплатно за играње

PUBG Mobile: Battlefield е бесплатен за преземање и игра, што го прави достапен за секој што сака да ја доживее возбудата на игрите на Battle Royale.

Заклучок:

Генерално, PUBG: Exhilarating Battlefield за iPhone е одлична игра која нуди извонредно искуство со игри. Со својата неверојатна графика и звучни ефекти, фер механика на игра и интензивни битки со до 100 играчи, оваа игра ќе ве држи ангажирани со часови. Без разлика дали сте нови во игрите на бојот Ројал или искусен ветеран, PUBG Mobile: Battlefield има по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете ја оваа игра денес и започнете го вашето патување кон тоа да станете последниот човек што стои!

Целосни спецификации
Издавач Tencent
Страница на издавачи http://www.tencent.com/en-us/index.shtml
Датум на издавање 2018-03-14
Датум на додавање 2018-03-14
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0.4
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1852

Comments:

Најпопуларни