SnipSnap Coupon App for iPhone

SnipSnap Coupon App for iPhone 3.9.14

Опис

SnipSnap Coupon App за iPhone е револуционерен домашен софтвер кој ви овозможува да заштедите пари при купувањето со мобилизирање на сите купони на едно место. Со оваа апликација, можете лесно да снимите слика од која било печатена понуда и да ја претворите во купон оптимизиран за мобилни телефони што можете да го откупите од вашиот екран. Апликацијата работи во многу национални трговци на мало, што ја прави суштинска алатка за секој што сака да заштеди пари при купувањето.

Апликацијата за купони SnipSnap е неверојатно лесна за употреба. Сè што треба да направите е да го фотографирате купонот со помош на камерата на вашиот iPhone, а апликацијата автоматски ќе ги претвори сите текстови, слики и баркодови во понуда оптимизирана за мобилни телефони. Потоа можете да ја откупите оваа понуда во продавницата со прикажување на бар-кодот или промотивниот код на екранот на вашиот телефон.

Една од најдобрите работи за SnipSnap е тоа што ви овозможува да ги соберете сите купони што ги имате наоколу за само неколку минути. Без разлика дали се од неделниот весник, испраќачите или само оние закопани во вашата чанта или перничињата на каучот - SnipSnap брзо ќе ги мобилизира за да не останат неискористени! Кога ќе стигнете до продавница, едноставно повлечете го бар-кодот или фотографијата на купонот и презентирајте го на благајната за откуп.

Но, што ако немате купони при рака? Нема проблем! Екранот Discover на SnipSnap ви овозможува да видите какви купони скинале вашите пријатели и семејството за да можете и вие да ги користите! Можете исто така да ги следите нашите опремени купони со купони или да ја пребарувате нашата огромна база на купони за да најдете еден на барање.

Една карактеристика што го издвојува SnipSnap од другите купони апликации е неговиот систем за потсетување. Апликацијата ќе ги потсетува корисниците кога ќе влезат во продавници каде што зачувале купони или кога се ближи датумот на истекување - осигурувајќи дека нема да се пропушти заштеда!

Апликацијата SnipSnap Coupon моментално не работи со купоните на производителот, но работи со многу национални трговци на мало во различни категории како што се намирници, стоковни куќи итн., што ја прави апликација која мора да ја има за секој што сака да заштеди пари за купување.

Како заклучок, SnipSnap Coupon App за iPhone е одличен домашен софтвер кој може да ви помогне да заштедите пари при купувањето. Со својот лесен за користење интерфејс, огромната база на податоци со купони и системот за потсетници, оваа апликација е неопходна за секој кој сака да го искористи максимумот од своето шопинг искуство. Па зошто да чекаме? Преземете го SnipSnap денес и почнете да штедите!

Целосни спецификации
Издавач SnipSnap
Страница на издавачи http://snipsnap.it/
Датум на издавање 2018-06-19
Датум на додавање 2018-09-12
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.9.14
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 240

Comments:

Најпопуларни