Shump for iPhone

Shump for iPhone

iOS / Alexander Johansson / 11 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате возбудлива и акциона игра која ќе ве држи на работ од вашето место? Не гледајте подалеку од SHUMP, врвната игра со платформа за iPhone! Со својот уникатен спој на shoot'em up и платформер игра, SHUMP сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава.

Во оваа возбудлива игра, играчите ја преземаат улогата на агилни вооружени животни кои мора да се искачат против бараж од куршуми, газди и бомби. Со шест нивоа за освојување, 20 непријатели за пораз и 14 шефови со кои треба да се соочите, SHUMP нуди многу предизвици дури и за најискусните гејмери.

Една од истакнатите карактеристики на SHUMP е неговата способност да се игра со една или со две раце. Ова значи дека играчите можат да го изберат својот претпочитан метод на контрола врз основа на нивните лични преференци или стил на игра. Дополнително, во играта се достапни 11 различни ликови со уникатни моќи. Ова им овозможува на играчите да го измешаат своето искуство во игра со испробување на различни ликови и способности.

Како што напредувате низ секое ниво во SHUMP, ќе имате избор помеѓу безбедно играње со собирање парички или брзање напред за да ослободите каскади од куршуми. Ова додава дополнителен слој на стратегија во играта бидејќи играчите мора да одлучат дали сакаат да дадат приоритет на безбедноста или агресијата.

Додека рекламите се прикажуваат во играта како начин за програмерите да продолжат да овозможуваат игри како SHUMP, тие може да се оневозможат за мала цена ако сакате. Вашата поддршка помага да се осигураме дека идните игри како оваа може да продолжат да се развиваат!

Севкупно, ако барате ново возбудливо искуство за играње кое комбинира елементи од жанровите shoot'em up и platformer во еден возбудлив пакет - не гледајте подалеку од SHUMP! Со своите предизвикувачки нивоа и уникатната механика на игра, како што се контролите со една/две раце и опциите за избор на карактери - ова сигурно не само што ги забавува, туку и предизвикува дури и искусни гејмери!

Целосни спецификации
Издавач Alexander Johansson
Страница на издавачи http://narcissusgame.com/
Датум на издавање 2018-10-01
Датум на додавање 2018-10-01
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни