Express Dictate Dictation App for iPhone

Express Dictate Dictation App for iPhone 7.04

Опис

Апликацијата Express Dictate Dictation за iPhone е моќен и лесен за користење диктафон што ви овозможува да диктирате директно на вашиот уред користејќи ги контролите. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран внимателно да ја имитира работата на снимачите за диктат од стар стил, што го прави интуитивен и познат за корисниците кои се навикнати на традиционалните диктафони.

Со Express Dictate, можете лесно да снимате и репродуцирате диктати, да уредувате, вметнувате или презапишувате по потреба користејќи ги копчињата на предната страна. Апликацијата нуди и опционално снимање активирано со глас, кое снима само додека зборувате. Оваа функција помага да заштедите време и простор за складирање со елиминирање на непотребните паузи или тишина во вашите снимки.

Една од најзначајните предности на Express Dictate е неговата автоматска компресија на аудио датотеки. Апликацијата ги компресира вашите снимки во формати на датотеки со компримиран бран (wav) или диктат (dct) за да го намали времето на прикачување и барањата за складирање. Можете да ги испраќате овие датотеки преку FTP, е-пошта или iTunes со само неколку допири.

Express Dictate, исто така, нуди низа функции што го прават идеален избор за професионалци на кои им е потребна сигурна секојдневна работа. Со инсталирање на овој софтвер на вашиот iPhone, брзо ќе откриете дека го заменува вашиот стар диктафон додека го подобрува времето на пресврт при пишување со користење на интернет за испраќање диктати.

Бесплатната верзија на Express Dictate доаѓа со сите основни функции како што се контролите за снимање и репродукција на самиот уред; опции за уредување како вметнување или препишување; избирање помеѓу режимите за презапишување, вметнување запис и крај на запис; опционално снимање активирано со глас; автоматска компресија на аудио датотеки; испраќање снимки во формати на датотеки со компримиран бран (wav) или диктат (dct) преку FTP, е-пошта или iTunes.

Покрај тоа, сите датотеки испратени од Express Dictate може да се транскрибираат со бесплатен софтвер за транскриптор контролиран со педала за стапала наречен Express Scribe Transcription Player Software. Важно е да се напомене дека пред да се надгради од претходната верзија, корисниците треба да направат резервна копија на СИТЕ диктати.

Како заклучок, апликацијата Express Dictate Dictation за iPhone е одличен избор за секој кој има потреба од сигурен и лесен за користење диктафон. Со својот интуитивен интерфејс, автоматска компресија на аудио датотеки и опсег на функции дизајнирани да го направат диктатот што е можно поедноставен, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот работен тек.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2010-01-12
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.04
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 83

Comments:

Најпопуларни