Express Dictate Professional for iPhone

Express Dictate Professional for iPhone 7.04

Опис

Express Dictate Professional за iPhone е моќна апликација за снимање глас која ви овозможува да диктирате директно на вашиот уред користејќи ги контролите. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран внимателно да ја имитира работата на снимачите за диктирање во стар стил, што го прави лесен и интуитивен за користење.

Со Express Dictate, можете лесно да снимате и репродуцирате диктат користејќи ги контролите на вашиот уред. Можете исто така да уредувате, вметнувате или презапишувате по потреба користејќи ги копчињата на предната страна. Софтверот нуди три различни режими: режими за презапишување, вметнување запис и режими за завршување на снимање.

Една од најкорисните карактеристики на Express Dictate е неговиот опционален режим на снимање со активиран глас. Кога е избрана, оваа функција гарантира дека Express Dictate снима само додека зборувате, заштедувајќи време и простор за складирање.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата автоматска компресија на аудио датотеки. Ова го намалува времето на прикачување и барањата за складирање со компресирање на снимките или во формати на датотеки со компримиран бран (wav) или во диктат (dct).

Откако ќе завршите со снимањето на вашиот диктат, едноставно допрете испрати и тој автоматски ќе се компресира и ќе се испрати до вашата дактилографка преку е-пошта. Можете исто така да испраќате датотеки преку FTP или iTunes ако сакате.

Сите датотеки испратени од Express Dictate може да се транскрибираат со бесплатниот софтвер за транскриптор контролиран со педала за стапала наречен Express Scribe Transcription Player Software. Ова им олеснува на дактилографите брзо да ги транскрибираат снимките без да мора рачно да ги премотуваат назад или брзо напред низ нив.

Важно е да се напомене дека пред да се надгради од претходната верзија на Express Dictate Professional за iPhone, треба да се направи резервна копија на сите диктати за да се избегне каква било потенцијална загуба на податоци за време на инсталацијата.

Генерално, ако барате лесна за употреба апликација за снимање глас со сите функции што ви се потребни за секојдневно работење, тогаш не гледајте подалеку од Express Dictate Professional за iPhone!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2017-09-27
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.04
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни