VideoPad Master's Edition for iPhone

VideoPad Master's Edition for iPhone 6.10

Опис

VideoPad Master's Edition за iPhone е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да креирате неверојатни видеа за неколку минути. Со оваа апликација, можете да увезувате или снимате видеа од вашиот таблет, а потоа да преминете директно на уредување. Без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку почнувате, VideoPad го олеснува создавањето висококвалитетни видеа што ќе ја импресионираат вашата публика.

Една од најдобрите работи за VideoPad е неговата леснотија на користење. Апликацијата има интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата и наоѓање на алатките што ви се потребни. Можете да ги прилагодите осветленоста, бојата и другите визуелни ефекти со само неколку допири на екранот. Скратете ги видеата до големина, ротирајте ги клиповите снимени во различни ориентации, зумирате на дејството, додајте транзиции, музика, нарација, видео ефекти и повеќе од вашата дланка.

VideoPad, исто така, нуди широк спектар на функции кои ви овозможуваат уште повеќе да ги приспособувате вашите видеа. На пример, можете да додадете текстуални преклопувања или титлови за да ви помогне да ја раскажете вашата приказна. Можете исто така да ја прилагодите брзината на вашата снимка за драматичен ефект или да користите бавно движење за дополнително влијание.

Друга одлична карактеристика на VideoPad е неговата способност да ги зачувува и споделува вашите креации директно од апликацијата. Не треба да чекате додека не се вратите на вашиот компјутер - едноставно поставете ги директно од VideoPad на YouTube или Facebook.

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за уредување видео за уреди со iOS како iPhone или iPad, тогаш не гледајте подалеку од Master's Edition VideoPad!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2014-05-01
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 6.10
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 142

Comments:

Најпопуларни