Fin & Ancient Mystery for iPhone

Fin & Ancient Mystery for iPhone 1.0.1

iOS / Gif animation software / 10 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од играње на истите стари игри на вашиот iPhone? Дали сакате да искусите нешто ново и возбудливо? Не гледајте подалеку од Fin & Ancient Mystery, возбудлива игра со платформер со храбро младенче од лисица по име Фин.

Придружете му се на Фин на епско патување низ седум магични светови додека тој се обидува да ја открие мистеријата на неговиот клан и да пронајде скриени кристални артефакти за да го заштити светот од античкиот Разурнувач. Попатно ќе се соочи со трагедија, предавство, нови познанства и неверојатни авантури. Со неочекувани пресврти на секој чекор, никогаш нема да знаете кој е пријател или непријател додека не го искусите тоа од прва рака.

Оваа 2D авантуристичка игра нуди и борба со меч и предизвици за решавање на загатки кои ќе ве држат ангажирани со часови. Ќе треба да ја користите вашата мозочна моќ, како и вештините за меч за да ги победите непријателите и да напредувате низ секое ниво. Со љубопитни потраги и забавни загатки за решавање, оваа игра во стилот на Metroidvania сигурно ќе ве забавува.

Графиките во Fin & Ancient Mystery се неверојатно убави со нивоа што го одземаат здивот кои вклучуваат леден вечен мраз, жедни пустини, зелени тропски предели, зандани, урнатини, па дури и свет надвор од времето. Секоја фаза е исполнета со пречки како што се стапици кои летаат или вртат или пукаат на сите можни начини. Ќе наидете и на необични чудовишта и уреди кои претставуваат уникатни предизвици.

За да се успее во оваа игра потребна е повеќе од само брутална сила; потребна е и стратегија! Најдете слаби точки на секое чудовиште на шефот за да може лесно да се победи. Користете магични напивки пронајдени на патот за да станете уште посилни додека истражувате тајни простории за богатства расфрлани низ секое ниво.

Fin & Ancient Mystery е преведен на неколку јазици, вклучувајќи англиски, француски италијански германски шпански руски руски арапски, што го прави достапен за играчите ширум светот!

Како заклучок: ако барате нова возбудлива авантуристичка игра со неверојатна графика и предизвикувачка игра, тогаш не гледајте подалеку од Fin & Ancient Mystery! Придружете му се на Фин со големи уши во неговата потрага по седум магични светови, поразете ги шефовите и решавајте загатки за да ја откриете мистеријата на неговиот клан и да го спасите светот од уништување. Со борба со меч, магични магии и предизвици за решавање на загатки, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач Gif animation software
Страница на издавачи http://ToolsOn.net
Датум на издавање 2018-10-19
Датум на додавање 2018-10-21
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0.1
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни