VPN Patron for iPhone

VPN Patron for iPhone 4.3.2

Опис

VPN Patron за iPhone е врвен безбедносен софтвер кој ја обезбедува најдобрата и најбрзата VPN услуга за слободно сурфање. Со овој софтвер, можете да се заштитите од хакери и кодоши на јавните Wi-Fi конекции. Ги обезбедува вашите лозинки, финансиски информации и лични податоци за да можете да уживате во неограничено користење без никакви грижи.

Еден од клучните моменти на VPN Patron е неговата 256-битна технологија за шифрирање. Ова осигурува дека сите ваши активности на интернет се шифрирани и безбедни од љубопитните очи. Без разлика дали прелистувате на веб или стримувате видеа, можете да бидете сигурни дека вашите податоци се безбедни.

Друга одлична карактеристика на VPN Patron е тоа што е бесплатен засекогаш и неограничен. Не треба да се грижите за какви било скриени такси или давачки бидејќи ги нема! Плус, не е потребна кредитна картичка за користење на овој софтвер.

VPN Patron, исто така, сериозно ја сфаќа приватноста со тоа што не зачувува никакви дневници од своите корисници. Ова значи дека вашите онлајн активности остануваат приватни и анонимни во секое време.

Во однос на перформансите, VPN Patron нуди брзо и стабилно искуство со стриминг со само еден допир за поврзување. Не треба да сте технолошки такт за да го користите овој софтвер бидејќи е дизајниран со едноставност на ум.

Покрај тоа, VPN Patron овозможува истовремено поврзување на уреди за да можете да заштитите повеќе уреди одеднаш. Исто така, има повеќе локации низ 30+ земји, вклучувајќи ги САД, ОК, JP, AU, IN, CA TR DE FR GB што значи дека можете да пристапите до содржината од каде било во светот без ограничувања.

Генерално, ако барате сигурен безбедносен софтвер за вашиот iPhone, тогаш не гледајте подалеку од VPN Patron!

Целосни спецификации
Издавач Patron VPN
Страница на издавачи http://www.patronvpn.com/
Датум на издавање 2017-05-18
Датум на додавање 2018-10-25
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 4.3.2
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1122

Comments:

Најпопуларни