Prisoner Escape Story 3D for iPhone

Prisoner Escape Story 3D for iPhone

Опис

Дали сте подготвени да го прифатите крајниот предизвик да избегате од затвор со висока безбедност? Не гледајте подалеку од Prisoner Escape Story 3D, возбудливата нова игра за iPhone што ќе ги стави на тест вашите вештини.

Во оваа игра, вие играте како затвореник кој е решен да излезе од затвор и да си ја врати слободата. Но, нема да биде лесно - затворот е силно чуван со камери за видео надзор, ласерски огради и патролирачки чувари кои секогаш се во висока готовност. Ќе треба да ги искористите сите ваши памет и лукавство за да се прикрадете покрај нив неоткриено.

Една од клучните карактеристики на Prisoner Escape Story 3D се нејзините предизвикувачки мисии за бегство. Секое ниво претставува нов сет на пречки и предизвици кои мора да ги надминете за да напредувате. Ќе треба да најдете клучеви за да ги отклучите вратите, да избегнувате жици и аларми, па дури и стратешки да користите бомби за да ги отстраните групите чувари одеднаш.

Но, не се работи само за брутална сила - ќе треба да ја искористите и вашата мозочна моќ за да решавате загатки и да се движите низ сложени средини. Играта вклучува мини-игра со лизгач со загатки што ќе ги тестира вашите способности за просторно расудување додека се обидувате да преместувате блокови наоколу за да создадете патека низ секое ниво.

Се разбира, ниту едно големо бегство не би било целосно без некоја борбена акција! Во Prisoner Escape Story 3D, имате пристап до различни оружја и алатки кои можат да ви помогнат да ги симнете чуварите или да им го одвлечете вниманието за да можете да се лизнете незабележано. Од стапчиња и безбол палки до димни бомби и пиштоли за зашеметување, има многу опции на располагање.

Неверојатната 3D затворска околина на играта додава и дополнителен слој на реализам. Ќе се чувствувате како навистина да сте во затвор со максимална безбедност додека ги истражувате неговите темни ходници, се качувате преку ѕидови, ползите низ отворите и многу повеќе. И со реални звучни ефекти како ѕвечкање на метални врати или чекори кои одекнуваат низ ходниците, секој момент од играта ќе биде извонредно искуство.

Генерално, Prisoner Escape Story 3D е игра која мора да ја игра секој што сака добар предизвик. Со својата комбинација на скришум, борбена игра и игра за решавање на загатки, нуди по нешто за секого. Па што чекаш? Преземете го денес и почнете да го планирате вашето бегство!

Целосни спецификации
Издавач Hamza Naveed
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/hamza-naveed/id1220023798
Датум на издавање 2020-07-10
Датум на додавање 2020-07-10
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни