Mondani Books for iPhone

Mondani Books for iPhone 1.1

iOS / Guido Mondani Editore / 14 / Целосни спецификации
Опис

Mondani Books за iPhone е едукативен софтвер кој ви овозможува да прегледате и купите некои од најдобрите книги од Guido Mondani Editore за рачните часовници Rolex и Patek Philippe. Со оваа апликација, можете да ги прочитате првите 20 страници од секоја книга и да гледате слики со висока дефиниција пред да одлучите да го купите целото дело со едноставен клик што ќе ве поврзе со App Store.

Оваа апликација нуди широк избор на дигитални книги во различни категории, вклучувајќи собирање на Patek Philippe, Rolex Encyclopedia, Rolex Day-Date, Professional Rolex, Rolex Daytona, Steel Rolex, Gold and Platinum Rolex, Rolex Submariner, GMT-Master и Total Rolex. Секоја книга дава детални информации за различни аспекти на овие иконски часовници.

Собирање на Patek Philippe е ажуриран водич кој обезбедува сеопфатни информации за модерните и стари рачни часовници Patek Philippe. Опфаќа сè, од основни познавања за брендот до детални описи на карактеристиките на секој модел. Книгата вклучува и ажурирани проценки за секој часовник.

Rolex Encyclopedia е задолжително нешто за секој ентузијаст или колекционер на часовници. Оваа книга содржи над 600 страници кои го покриваат секој аспект од целата историја на производство на сите часовници произведени од овој иконски бренд. Сите часовници се детално опишани со нивните ажурирани проценки.

Rolex Day-Date е суштински водич за оние кои сакаат да собираат или инвестираат во овие класични часовници. Оваа книга опфаќа сè, од основни знаења за моделите за Датум на ден до детални описи на карактеристиките на секој модел.

Професионалниот Rolex обезбедува сеопфатни информации за моделите Yacht-Master, Milgauss Explorer II Turn-O-Graph произведени од оваа икона марка. Апликацијата нуди детали за елементите како што се нараквиците за бирање рамки итн., што им олеснува на корисниците да дознаат повеќе за овие специфични модели.

Rolex Daytona е врвна апликација која има сè што треба да знаете за Пол Њуман, плус модерни и винтиџ Daytonas. Исто така, вклучува детали за други популарни модели како Cosmograph Daytona.

Steel Rolex е апликација која ги содржи сите Rolex-и од нерѓосувачки челик, вклучително и многу ретки модели како што се ограничени изданија, воени модели, персонализирани бројчаници и многу повеќе. Оваа апликација е совршена за оние кои сакаат да дознаат повеќе за овие специфични модели.

Злато и платина Rolex е апликација која ги содржи сите Rolex во жолта, бела, розово злато и платина. Најскапоцените метали за најскапоцените часовници се опфатени во оваа книга.

Rolex Submariner е ултимативната апликација за Rolex Submariner Sea-Dweller и Deepsea со детали за елементите на секоја референца: рамки за бирање на нараквици итн. Оваа книга обезбедува сеопфатни информации за овие култни часовници за нуркање.

Rolex GMT-Master е врвна апликација за винтиџ и модерен Rolex GMT-Master со детали за елементите на секоја референца: рамки бирање на нараквици за стрелки итн. Оваа книга обезбедува сеопфатни информации за овие култни часовници за патување.

Total Rolex е идеална апликација за оние кои се приближуваат до пазарот на Rolex. Ја вклучува секоја референца произведена од овој бренд; часовниците се поделени по типологија по азбучен ред, што го олеснува брзото наоѓање на она што го барате.

Vintage Rolex нуди колекција на винтиџ часовници Rolex продадени на аукција од личната колекција на Mondani. Совршен е за оние кои сакаат да научат повеќе за винтиџ ролекси или да додадат таков во нивната колекција.

Севкупно, Mondani Books за iPhone нуди широк избор на едукативен софтвер кој обезбедува детални информации за некои од најдобрите книги од Guido Mondani Editore за иконите рачни часовници од брендовите Patek Philippe и Rolex. Со својот кориснички интерфејс и висококвалитетни слики, овој софтвер го олеснува прегледувањето на книгите пред да ги купите со само еден клик!

Целосни спецификации
Издавач Guido Mondani Editore
Страница на издавачи http://www.collezionareorologi.it/
Датум на издавање 2018-12-26
Датум на додавање 2018-12-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни