Navitel Navigator Pakistan GPS & Map for iPhone

Navitel Navigator Pakistan GPS & Map for iPhone 9.6.2981

Опис

Navitel Navigator Pakistan GPS & Map за iPhone е прецизна офлајн апликација за навигација која доаѓа со бесплатни геосоцијални услуги и детална карта на Пакистан. Со преку 20 милиони преземања ширум светот, Navitel Navigator стана една од најдобрите 5 апликации за навигација во 12 земји. Оваа апликација е совршена за патници кои сакаат да го истражуваат Пакистан без да се грижат за интернет конекција или дополнителни трошоци за роаминг.

Офлајн навигација

Една од најголемите предности на Navitel Navigator е неговата офлајн функција за навигација. Не ви е потребна интернет-врска за да ја користите оваа апликација, што значи дека нема да мора да се грижите за трошоците за податоци или проблеми со покриеноста на мрежата додека патувате. Програмата и мапите се зачувани на вашиот уред, за да можете да пристапите до нив во секое време и каде било.

Офлајн карти

Navitel Navigator нуди офлајн мапи од 64 земји кои се достапни за купување. Овие карти се ажурираат редовно за да се обезбеди точност и сигурност. Можете да купите претплати за карти за ограничен период (1 година) со цени кои започнуваат од 10,99 долари.

Специјални карактеристики

Navitel.Traffic: оваа функција обезбедува информации за сите сообраќајни метежи во покриената област во реално време.

Navitel.Friends/Cloud: со оваа функција, можете да испраќате пораки до вашите пријатели, да ја следите нивната локација и да марширате кон нив. Програмските поставки и точките се зачувани во складиштето во облак NAVITEL.

Navitel.Weather: Добијте информации за временската прогноза за следните три дена каде било во светот.

Динамичен POI: Најдете цени на горивото, време на прикажување филмови и други корисни информации додека се движите.

Navitel.Events: Сообраќајни несреќи, работи на пат, камери за брзина и други настани означени на мапата од страна на корисниците.

Предупредувања за SpeedCam: Добијте информации за радарите, камерите за снимање видео и брзините на вашата рута.

3D мапирање: тродимензионалните мапи со поддршка за текстура и број на катови го олеснуваат навигацијата во сложени области како градови или трговски центри.

3D клучки на патишта: Приказ на крстосници на повеќе нивоа на патишта во 3D режим.

Line Assist: Пресметките на маршрутата земајќи го предвид сообраќајот во повеќе ленти и визуелните предупредувања додека ја следите маршрутата.

Повеќејазична поддршка: Поддршка на интерфејсот и гласовните барања на повеќе јазици.

Гласовно водење од чекор по чекор: Гласовно водење додека се движите по маршрутата, предупредувања за полнење на батеријата и поврзување со сателитите.

Контролна табла: Повеќе од 100 различни мерачи, вклучувајќи време, брзина, временски услови и други параметри се достапни на вашата контролна табла.

Брза пресметка на маршрутата: Инстантна пресметка и насочување на која било должина и сложеност.

Неограничен број на точки за рутирање. Лесно рутирање со неограничен број на точки.

Прилагодлив кориснички интерфејс. Можност за прилагодување на програмскиот интерфејс и режимот на прикажување на мапите за вашите сопствени потреби.

Поддршка со повеќе допир. Брз пристап до функциите за скалирање и ротација на картата преку мултитач влез

Купете преку менито на програмата. Купете нови пакети со мапи или ажурирајте ги купените преку менито „Мојот Навител“.

Офлајн навигациски карти за купување

Navitel Navigator нуди офлајн мапи за навигација за купување во 64 земји, вклучувајќи ги Албанија, Андора, Ерменија, Австрија, Азербејџан, Белорусија, Белгија Босна и Херцеговина Бразил Бугарија Колумбија Хрватска Кипар Чешка Република Данска Естонија Финска Франција Грузија Германија Гибралтар Грција Унгарија Исланд Индија Иран Островот Ман Италија Казахстан Киргистан Латвија Лихтенштајн Литванија Луксембург Македонија Малдиви Малта Мексико Молдавија Монако Црна Гора Холандија Норвешка Пакистан Перу Филипини Полска Португалија Романија Русија Сан Марино Србија Словачка Словенија Шпанија Шведска Швајцарија Таџикистан Турција Украина Обединетото Кралство Узбекистан Ватикан Виетнам.

Поврзете се со нас

Ако имате какви било прашања во врска со Navitel Navigator Pakistan GPS & Map за iPhone или ви треба помош за користење, контактирајте не на [email protected]. Со задоволство ќе ви помогнеме.

Можете исто така да се поврзете со нас на социјалните мрежи:

Фејсбук: http://www.facebook.com/NavitelWorld

Твитер: https://twitter.com/NavitelN

Инстаграм: http://instagram.com/navitel_en

Заклучок

Севкупно Navitel Navigator Pakistan GPS & Map е одлична офлајн апликација за навигација која нуди широк спектар на функции и мапи. Со својата прецизна навигација, ажурирања на сообраќајот во реално време и геосоцијални услуги, тој е идеален избор за патниците кои сакаат да го истражуваат Пакистан без да се грижат за интернет конекција или дополнителни трошоци за роаминг. Приспособливиот кориснички интерфејс на апликацијата и повеќејазичната поддршка ја олеснуваат употребата за луѓе од различни земји. Па зошто да чекаме? Пробајте го Navitel Navigator денес и искусете ја најдобрата офлајн навигација во Пакистан!

Целосни спецификации
Издавач Navitel
Страница на издавачи http://navitel.su/products/navitel_by/
Датум на издавање 2018-12-26
Датум на додавање 2018-12-26
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 9.6.2981
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни