Coloring Book: Color by Number for iPhone

Coloring Book: Color by Number for iPhone

iOS / Jan-Niklas Freundt / 7 / Целосни спецификации
Опис

Книга за боење: Боја по број за iPhone е едукативен софтвер кој нуди уникатно и наградувано искуство со боење. Оваа апликација е повеќе од само боење, таа ви овозможува да го откриете вашиот внатрешен уметник и да создадете свои уникатни уметнички дела. Со пристап до луда количина на бесплатни слики за боја, оваа апликација е совршена за секој што сака да бои.

Апликацијата има лесно боење со прецизни можности за цртање со помош на прстот. Страниците за боење се категоризирани во различни теми како што се животни, слатки, егзотични, тајни, личности, птици и храна. Ова осигурува дека има нешто за сечиј вкус.

Една од најдобрите работи во книгата за боење: Боја по број за iPhone е можноста да ги споделите вашите креации со пријателите на социјалните мрежи. Можете да ги покажете вашите уметнички вештини и да добивате повратни информации од другите.

Додека апликацијата е бесплатна за сите корисници, достапна е и опција за премиум пристап. Со плаќање еднаш, можете да добиете пристап до сите слики без никакви водни жигови или реклами. Ова им олеснува на оние кои сакаат неограничен пристап без никакви прекини.

Целокупната книга за боење: Боја по број за iPhone обезбедува забавен и привлечен начин да се опуштите, а истовремено ги подобрува креативните вештини преку техниките за уметничка терапија. Совршено е и за деца и за возрасни кои сакаат да се одморат од нивните напорни животи или едноставно им треба малку време подалеку од екраните.

Па зошто да не преземете Боење: Боја по број денес? Тоа е лесен за користење интерфејс во комбинација со неговиот огромен избор на слики ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач Jan-Niklas Freundt
Страница на издавачи http://icompany.magix.net/ievent.htm
Датум на издавање 2018-12-26
Датум на додавање 2018-12-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни