MixPad Music Mixer Free for iPhone

MixPad Music Mixer Free for iPhone 5.29

Опис

MixPad Music Mixer Free за iPhone е моќно студио за снимање и мешање звук што ви овозможува лесно да креирате сопствена музика. Ова студио за мешање е дизајнирано специјално за уреди со iOS, обезбедувајќи им на корисниците сета моќ на професионална опрема за снимање и мешање на дланка.

Со MixPad Music Mixer Free, можете да мешате неограничен број музика, вокални и аудио записи. Можете да снимате една или повеќе песни истовремено, да вчитате која било аудио датотека и да додавате аудио ефекти вклучувајќи EQ, компресија, реверб и повеќе. Софтверот ги поддржува најпопуларните аудио формати и стапки на примероци од 6 kHz до 96 kHz.

Бесплатни карактеристики на миксер за мешање музика:

- Измешајте неограничен број музика, вокални и аудио нумери

- Снимајте единечни или повеќе песни истовремено

- Вчитајте која било аудио датотека; повеќе поддржани формати од кој било друг миксер

- Додадете аудио ефекти вклучувајќи EQ, компресија, реверб

- Вклучува звучен ефект без хонорар и музичка библиотека со стотици клипови што ќе ги користите во вашите продукции

- Поддржува стапки на примероци од 6 kHz до 96 kHz

- Извезувајте на сите популарни длабочини на битови до 32 бита аудио со подвижна запирка

- Измешајте во mp3 и неколку други формати на датотеки

- Зачувајте во кој било тип на датотека што ви треба

Кога ќе завршите со мешањето со апликацијата MixPad Free Music Mixer на вашиот iPhone уред, зачувајте ја снимката или музиката на вашиот уред за понатамошна употреба или споделете ја со пријателите. Неколку употреби на MixPad Free Music Mixer вклучуваат правење подкаст или мешање инструментали. Совршено е и како студио за снимање во движење.

Оваа апликација за студиски миксери е совршена за секој кој ужива да создава свои музички комбинации. Без разлика дали сте професионален музичар кој бара преносно решение или само некој кој сака да експериментира со звуците на својот iPhone уред, овој софтвер има се што ви треба.

Една од најдобрите работи за MixPad Music Mixer Free е неговиот кориснички интерфејс што им олеснува дури и на почетниците да почнат да мешаат музика. Софтверот е дизајниран да биде интуитивен и лесен за користење, со сите основни функции достапни од еден екран.

Друга одлична карактеристика на MixPad Music Mixer Free е неговата обемна библиотека со звучни ефекти и музички клипови без хонорар. Оваа библиотека вклучува стотици висококвалитетни аудио датотеки што можете да ги користите во вашите продукции без да се грижите за проблеми со авторските права.

MixPad Music Mixer Free исто така ви овозможува да ги извезувате вашите миксови во различни формати на датотеки, вклучувајќи mp3, wav и многу повеќе. Можете да ги зачувате вашите мешавини во кој било тип на датотека што ви треба, од wav-датотеки со студиски квалитет до формати со висока компресија за споделување онлајн.

Како заклучок, MixPad Music Mixer Free за iPhone е одличен избор за секој кој бара моќна, но лесна за употреба, студиска апликација за снимање и мешање звук на нивниот iOS уред. Со своите широки карактеристики и кориснички интерфејс, овој софтвер е совршен и за професионални музичари и за почетници. Па зошто да чекаме? Преземете го MixPad Music Mixer Free денес и почнете да создавате своја сопствена музика!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-20
Датум на додавање 2018-12-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 5.29
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1041

Comments:

Најпопуларни