RecordPad Sound Recorder for iPhone

RecordPad Sound Recorder for iPhone 7.20

Опис

RecordPad Sound Recorder Free за iOS е моќен и лесен за користење дигитален аудио рекордер кој ви овозможува да снимате глас и друг звук на вашиот iPhone или друг IOS уред. Без разлика дали сте новинар, студент, писател или некој што треба да фаќа белешки во движење, RecordPad е совршената апликација за вас.

Со RecordPad Sound Recorder Free, можете лесно да снимате сè, од интервјуа и презентации до аудио белешки и пораки. Апликацијата ги зачувува вашите снимки во формат wav или aiff, што го олеснува споделувањето со други преку е-пошта или FTP сервер.

Една од истакнатите карактеристики на RecordPad Sound Recorder Free е неговиот режим на снимање активиран со глас. Овој режим овозможува апликацијата да започне со снимање само кога ќе открие дека некој зборува. Оваа функција не само што заштедува простор за складирање, туку и им олеснува на корисниците подоцна да пронајдат одредени делови од нивните снимки.

Друга одлична карактеристика на RecordPad Sound Recorder Free е неговата способност автоматски да испраќа снимки преку е-пошта или да ги прикачува директно на FTP сервер. Оваа функција им олеснува на корисниците кои треба брзо и ефикасно да ги споделат своите снимки со други.

RecordPad Sound Recorder Free, исто така, вклучува функција за автоматско бришење што помага просторот за складирање на вашиот телефон да биде ослободен од неред. Со овозможена оваа функција, старите снимки автоматски се бришат од вашиот телефон по одреден временски период.

Апликацијата поддржува кодирање на бранови со стапки на примероци помеѓу 6000 и 441000 Hz во PCM или многу други кодеци и битови. Ова значи дека корисниците можат да ги изберат поставките за најдобар квалитет врз основа на нивните специфични потреби.

Генерално, RecordPad Sound Recorder Free е одличен избор за секој кој има потреба од сигурен дигитален аудио рекордер на нивниот iPhone или друг IOS уред. Неговиот едноставен, но робустен дизајн го прави идеален и за лична и за професионална употреба.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-17
Датум на додавање 2018-12-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.20
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 153

Comments:

Најпопуларни