eBook Maker in English for iPhone

eBook Maker in English for iPhone 1.02

Опис

Дали барате лесен и ефикасен начин да напишете своја е-книга? Не гледајте подалеку од Maker на е-книги на англиски јазик за iPhone! Овој едукативен софтвер е совршен за секој кој сака да стане писател на е-книги, без разлика дали сте искусен автор или штотуку почнувате.

Со оваа апликација, можете лесно да креирате сопствени е-книги од нула. Корисничкиот интерфејс го олеснува додавањето текст, слики и други мултимедијални елементи во вашата книга. Можете дури и да изберете од различни шаблони и теми за да и дадете на вашата еКнига професионален изглед и чувство.

Една од најдобрите работи за Maker на е-книги на англиски јазик е неговата разновидност. Без разлика дали сакате да напишете роман, водич како да се направи или нешто измеѓу, оваа апликација има се што ви треба за да започнете. Можете дури и да го користите како алатка за креирање едукативни материјали или прирачници за обука.

Но, тоа не е сè - оваа апликација доаѓа и со моќни алатки за уредување што ви овозможуваат фино да го прилагодите секој аспект од вашата книга. Можете да ја прилагодите големината и стилот на фонтот, да додавате хиперврски и обележувачи, па дури и да креирате интерактивни квизови или анкети.

И кога ќе дојде време да ја објавите вашата книга, Maker на англиски јазик го олеснува тоа. Можете да го извезете вашиот готов производ како датотека ePub што е компатибилна со повеќето е-читачи и платформи за објавување. Плус, апликацијата вклучува вградени опции за споделување за да можете лесно да ја промовирате вашата работа на социјалните медиуми или други канали.

Севкупно, ако барате интуитивна и полна со функции алатка за пишување е-книги на уредите на iPhone - не гледајте подалеку од Maker на е-книги на англиски јазик! Со своите моќни карактеристики и интерфејс кој е лесен за користење – овој софтвер сигурно ќе им помогне на амбициозните писатели да ги постигнат своите цели брзо и ефикасно!

За повеќе информации за Ebook Maker на англиски, посетете ја нашата страница за програмери денес!

Целосни спецификации
Издавач Yuichi HARA
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-12-29
Датум на додавање 2018-12-29
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.02
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни