Offline Navigation Route Maps for iPhone

Offline Navigation Route Maps for iPhone

Опис

Дали сте уморни од губење додека патувате или возите на непознати места? Дали сакате да ја избегнете маката од постојано пребарување на интернет конекција само за пристап до мапи и алатки за навигација? Не гледајте подалеку од Offline Navigation Route Maps за iPhone, основната апликација за секој патник, турист или возач кој се потпира на точна и сигурна навигација.

Како што сугерира името, оваа апликација ви овозможува да преземате офлајн мапи на вашите омилени земји во посета. Повеќе не треба да се грижите за губење на сигналот или користење на вашиот план за податоци додека се обидувате да се движите низ нови територии. Со Offline Navigation Route Maps за iPhone, сите карти се складираат директно на вашиот уред за да може да им се пристапи во секое време без интернет конекција.

Но, не се работи само за пристап до офлајн мапи. Оваа апликација исто така ви овозможува да преземате маршрути и места за да можете да го испланирате вашето патување пред време. Без разлика дали се работи за патување низ странска земја или еднодневно патување во нов град, офлајн навигациските карти за маршрути за iPhone го олеснуваат креирањето маршрути за возење без потреба од интернет конекција.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да бара омилени места низ картата на светот. Едноставно напишете го она што го барате - без разлика дали е ресторан, музеј или парк - и дозволете офлајн навигациските карти на рути лесно да ве водат таму.

И не грижете се дека ќе пропуштите ажурирања или промени на патиштата и знаменитостите. Оваа апликација нуди редовни ажурирања, така што вашите офлајн карти се секогаш ажурирани со точни информации.

Севкупно, офлајн навигациските карти за маршрути за iPhone се суштинска алатка за секој кој сака искуства од патување без стрес без да се грижи дека ќе се изгуби или ќе го изгуби патот поради недостаток на интернет конекција. Преземете ја оваа апликација денес и започнете со самодоверба да истражувате нови територии!

Целосни спецификации
Издавач Yasir Majeed
Страница на издавачи http://www.joinappstudio.com/
Датум на издавање 2019-01-10
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 18

Comments:

Најпопуларни