WorkScape Employee Monitor for iPhone

WorkScape Employee Monitor for iPhone 1.0

Опис

WorkScape Employee Monitor за iPhone е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува да ги следите уредите со iOS без оглед на растојанието. Без разлика дали сакате да внимавате на вашите вработени или членови на семејството, овој софтвер ве опфати. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, WorkScape Employee Monitor е совршено решение за секој што треба да ги следи уредите со iOS.

Една од клучните карактеристики на WorkScape Employee Monitor е неговата способност да следи поединци или групи. Ова значи дека можете да следите повеќе уреди одеднаш, што го прави идеален за бизниси со повеќе вработени или семејства со неколку членови. Можете да ги гледате локациите во уредите како координати и адреси каде што се достапни, како и графички на картата на светот.

Друга одлична карактеристика на WorkScape Employee Monitor се неговите можности за далечинско следење. Можете да го преземете софтверот на вашиот компјутер и да го користите за далечинско следење на уредите на интернет. Ова го олеснува следењето на вашите вработени или членови на семејството дури и кога не сте физички присутни.

WorkScape Employee Monitor нуди и низа опции за прилагодување, што ви овозможува да го приспособите софтверот за да ги задоволи вашите специфични потреби. На пример, можете да поставите предупредувања така што ќе добивате известувања кога ќе се случат одредени настани, како на пример кога уредот влегува или излегува од одредена локација.

Покрај неговите можности за следење, WorkScape Employee Monitor нуди и низа други корисни функции. На пример, ви овозможува да гледате дневници на повици и текстуални пораки на надгледуваните уреди, давајќи ви вредни увиди за тоа како тие се користат.

Генерално, ако ви треба сигурен и ефикасен начин за следење на уредите со iOS од каде било во светот, тогаш WorkScape Employee Monitor дефинитивно вреди да се размисли. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер му олеснува на секој – без разлика дали се сопственици на бизниси или загрижени родители – да ги следи своите вработени или саканите во секое време.

Целосни спецификации
Издавач Panogard
Страница на издавачи https://www.panogard.com/
Датум на издавање 2019-01-08
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 46

Comments:

Најпопуларни