Apple Podcasts for iPhone

Apple Podcasts for iPhone 3.6.1

Опис

Apple Podcasts за iPhone е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да откривате бесплатни аудио приказни што забавуваат, информираат и инспирираат. Со преку 550.000 емисии и повеќе од 18,5 милиони епизоди достапни за пренос, овој софтвер е совршена алатка за секој кој сака да слуша подкасти.

Една од најистакнатите карактеристики на Apple Podcasts за iPhone е неговата способност да ги зачувува вашите мобилни податоци додека сеуште ви овозможува да слушате насекаде. Едноставно преземете која било епизода во вашата библиотека и уживајте во неа офлајн без да се грижите дали ќе го искористите вашиот план за податоци.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ве известува кога се достапни нови епизоди. Можете лесно да се претплатите на кое било шоу бесплатно и да добивате известување штом ќе стане достапна нова содржина.

Ако сте некој што сака да продолжи таму каде што застана, тогаш Apple Podcasts за iPhone ве опфати. Функцијата Listen Now ви овозможува да продолжите да слушате од местото каде што последен пат сте застанале и да ги гледате вашите најнови епизоди на една погодна локација.

Вреди да се спомене и функцијата за препораки во Apple Podcasts за iPhone. Врз основа на епизодите што веќе ги слушате, овој софтвер ќе обезбеди персонализирани препораки за да можете да откриете уште повеќе емисии што одговараат на вашите интереси.

За оние кои сакаат да истражуваат нови содржини, функцијата „Преглед“ во „Подкасти на Apple“ за iPhone обезбедува пристап до најинтересните епизоди и до новото неделно. Дополнително, корисниците можат да го проверат делот Топ топ листи кој ги прикажува најпопуларните емисии кај слушателите ширум светот.

Важно е да се напомене дека достапноста може да варира во зависност од земја кога станува збор за преземање или проследување одредени подкасти или емисии, но генерално има широк избор на опции достапни преку оваа апликација без оглед на локацијата.

Како заклучок, ако барате лесен за користење софтвер за MP3 и аудио со широк избор на објави на вашите прсти, тогаш не гледајте подалеку од Apple Podcasts за iPhone! Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како што се можностите за офлајн репродукција и персонализираните препораки, овој софтвер е задолжителен за секој љубител на подкаст.

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2019-01-29
Датум на додавање 2019-01-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 3.6.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни