WavePad Music and Audio Editor for iPhone

WavePad Music and Audio Editor for iPhone 9.00

Опис

WavePad Music and Audio Editor за iPhone е моќен софтвер за уредување аудио што ви овозможува лесно да уредувате и снимате музика, глас и други аудио снимки. Без разлика дали сте професионален музичар или домашен ентузијаст, WavePad ги има сите алатки што ви се потребни за да креирате висококвалитетни аудио датотеки.

Со WavePad Audio Editor Free, можете да уредувате аудио датотеки со алатки како сечење, копирање, залепување. Можете исто така да додадете аудио ефекти, вклучувајќи ехо, засилување и намалување на шумот. Овој софтвер поддржува голем број формати, вклучувајќи vox и gsm.

Една од истакнатите карактеристики на WavePad е неговата разновидност. Поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи wave и aiff. Можностите за уредување вклучуваат сечење, копирање, залепување, вметнување и дотерување. Ефектите вклучуваат засилување нормализира ехо меѓу другите.

WavePad, исто така, ви овозможува да работите со повеќе датотеки одеднаш, што го прави идеален за поголеми проекти како што се создавање тонови на ѕвонење или гласовни повици за видеа. Дополнително, поддржува автоматско отсекување кое автоматски ја отстранува тишината од снимките, како и снимање активирано со глас, кое започнува со снимање кога ќе се открие звук.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да избира стапки на примероци од 8000-44100hz со 8-32 бита по стапка на примерок, давајќи им на корисниците целосна контрола врз нивните снимки.

Снимањето работи во заднина дури и кога екранот се исклучува, така што корисниците можат да продолжат да работат на други задачи додека нивното снимање продолжува непречено во заднина.

Целокупниот уредувач за музика и аудио WavePad за iPhone е одличен избор за секој што сака да уредува или снима висококвалитетни аудио датотеки на нивниот iPhone уред, без разлика дали се професионалци или штотуку започнуваат во светот на музичката продукција.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-01-31
Датум на додавање 2019-02-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 9.00
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1919

Comments:

Најпопуларни