Call of Duty Mobile for iPhone

Call of Duty Mobile for iPhone

iOS / Activision Publishing / 3285 / Целосни спецификации
Опис

Call of Duty Mobile за iPhone е многу очекуваната мобилна верзија на иконата франшиза на игри со стрелци во прво лице. Развиена од Activision, оваа игра ви го носи на дофат на вашите прсти искуството со повеќе играчи од глава до глава. Со класични мапи и режими од сите франшизи на Call of Duty, вклучувајќи го Call of Duty: Black Ops и оригиналната серија Modern Warfare, играчите можат да очекуваат извонредно искуство со игри што ќе ги натера да се враќаат за повеќе.

ИГРАЈ ИКОНИЧКИ РЕЖИМИ НА ИГРА CALL OF DUTY

Call of Duty: Mobile нуди различни класични режими на игра што обожавателите ги засакаа со текот на годините. Од Team Deathmatch до Domination, играчите можат да го изберат својот омилен режим и да се натпреваруваат со други играчи од целиот свет. Играта исто така има уникатно Call of Duty Battle Royale искуство кое ќе се ажурира со дополнителна содржина во идните ажурирања.

ПРИЛАГОДУВАЈТЕ ГО ВАШЕТО УНИКАТНО ВТОВАРУВАЊЕ

Додека играте преку Call of Duty: Mobile, ќе заработувате и отклучувате разни иконски ликови, оружја, облека, ленти со резултати и парчиња опрема од универзумот Call of Duty што може да се користат за приспособување на вашите оптоварувања. Ова ви овозможува да го прилагодите вашиот стил на игра за да одговара на вашите преференции и ви дава предност пред другите играчи.

КОНКУРЕНТНО РАНГИРАНО ИГРА И КЛАНОВИ

За оние кои бараат поконкурентно искуство за играње, Call of Duty: Mobile нуди рангиран режим каде играчите можат да ги користат своите вештини за да се издигнат низ различни нивоа и да заработуваат награди на патот. Дополнително, играњето со пријателите никогаш не било полесно бидејќи клановите им дозволуваат на групите да се натпреваруваат заедно во играта додека заработуваат награди.

ИЗГРАДЕН И ОПТИМИЗИРАН ЗА МОБИЛНИ

Едно нешто што го издвојува Call of Duty: Mobile од другите мобилни игри е неговата супериорна графика и механика на игра. Програмерите ја оптимизираа оваа игра специјално за мобилни уреди, така што таа работи непречено на кој било модел на iPhone без да се жртвува квалитетот или перформансите.

БЕСПЛАТНО ЗА ИГРАЊЕ СО НАБАВКИ ВО ИГРА

Call of Duty: Mobile е бесплатен за играње, што значи дека секој може да преземе и да почне да игра веднаш. Сепак, има достапни купувања во играта што им овозможуваат на играчите да отклучат дополнителна содржина или да го забрзаат нивниот напредок. Овие купувања се целосно опционални и не влијаат на играта за оние кои ќе одлучат да не ги направат.

ЗАКЛУЧОК

Севкупно, Call of Duty Mobile за iPhone е игра која мора да ја има секој љубител на франшизата или игрите со шутер во прво лице воопшто. Со своите иконски режими на игра, приспособливи оптоварувања, конкурентна рангирана игра и кланови, супериорна графика и механика за игра оптимизирани специјално за мобилни уреди, оваа игра нуди извонредно искуство со игри што ќе ве натера да се враќате за повеќе. Преземете го Call of Duty: Mobile сега и видете дали го имате она што е потребно за да се натпреварувате со најдобрите!

Целосни спецификации
Издавач Activision Publishing
Страница на издавачи http://www.activision.com/support
Датум на издавање 2019-03-21
Датум на додавање 2019-03-21
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 3285

Comments:

Најпопуларни