PDF Reader Pro - Lite Edition for iPhone

PDF Reader Pro - Lite Edition for iPhone 1.7

iOS / PDF Technologies / 70 / Целосни спецификации
Опис

PDF Reader Pro - Lite Edition за iPhone е моќна и разновидна апликација која ви овозможува да читате, уредувате, забележувате, потпишувате, конвертирате и заштитувате PDF-датотеки на вашиот iPhone или iPad. Без разлика дали сте студент, професионалец или само некој кој треба да работи со PDF-датотеки во движење, оваа апликација има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и лесно.

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, PDF Reader Pro е суштинска алатка за секој што работи со PDF-датотеки. Можете да увезувате датотеки од вашиот компјутер или од услугите за складирање облак како Dropbox или Google Drive. Откако ќе се увезат, можете да ги организирате вашите документи во папки за лесен пристап.

Една од истакнатите карактеристики на PDF Reader Pro се неговите алатки за прибелешки. Можете да означите текст во различни бои, да подвлечете важни пасуси и да додавате белешки користејќи алатки за цртање со слободна рака. Можете исто така да додавате аудио белешки на вашите документи користејќи го вградениот микрофон на вашиот уред.

PDF Reader Pro исто така го олеснува пополнувањето на формуларите со тоа што ви овозможува да пишувате директно во полињата за формулари или да користите технологија за препознавање ракопис за да го конвертирате рачно напишаниот текст во дигитален текст. Оваа функција сама по себе заштедува време и ја елиминира потребата од печатење формулари само за рачно пополнување.

Покрај овие основни карактеристики, PDF Reader Pro нуди уште понапредна функционалност што го издвојува од другите читачи на PDF на пазарот. На пример:

- Спојте повеќе документи: ако имате неколку посебни PDF-датотеки што сакате да ги комбинирате во еден документ, едноставно изберете ги сите во апликацијата и спојте ги заедно.

- Поделете големи документи: ако документот е преголем за прилози за е-пошта или други цели, поделете го на помали датотеки.

- Вметнете страници од друг документ: Дали треба да додадете страници од еден документ во друг? Нема проблем - само изберете ги страниците што ги сакате и вметнете ги каде што е потребно.

- Вметнете фотографии или хиперврски: Додајте слики или врски во вашиот документ по потреба.

- Конвертирајте PDF-датотеки: со поддршка за читање датотеки од популарни пакети за продуктивност, PDF Reader Pro е пригоден начин да одите во канцеларија каде и да одите. Можете да ги конвертирате вашите PDF датотеки во Word и сите други формати на Microsoft Office®.

Севкупно, PDF Reader Pro - Lite Edition за iPhone е одличен избор за секој кој треба да работи со PDF датотеки на својот мобилен уред. Неговиот сеопфатен сет на функции, интуитивниот интерфејс и напредната функционалност ја прават извонредна апликација во својата категорија. Без разлика дали сте студент, професионалец или само некој што треба да чита и уредува PDF-датотеки во движење, оваа апликација има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и лесно.

Целосни спецификации
Издавач PDF Technologies
Страница на издавачи https://www.pdfreaderpro.com
Датум на издавање 2019-07-06
Датум на додавање 2019-07-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.7
Барања за ОС iOS
Барања iOS 9.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 70

Comments:

Најпопуларни