MyMotif - Add Music to Video for iPhone

MyMotif - Add Music to Video for iPhone 1.3

iOS / Lovlund Innovation AB / 2 / Целосни спецификации
Опис

MyMotif - Додај музика во видео за iPhone е револуционерен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да креирате сопствена уникатна саундтрак за вашите видеа. Со MyMotif, не ви треба претходно познавање на музика или аудио монтажа. Софтверот ви обезбедува широк избор на звуци, мелодии и ритам што можете да ги измешате за да создадете своја посебна песна.

Без разлика дали сте аматер видеограф или професионален режисер, MyMotif е совршена алатка за додавање музика на вашите видеа. Лесниот за користење е интерфејс и интуитивните контроли го олеснуваат секој да го користи. Можете да изберете од различни пакети со звук, секој со свој уникатен стил и тема.

На пример, ако сте правеле неверојатни видеа од вашето скијачко патување на француските алпи - со пакетите Epic Landscape на MyMotif можете да ги измешате и усогласите дадените звуци за да направите своја уникатна песна. Или ако имате симпатичен филм со вашите деца кои играат во дворот - зошто да не ставите своја музика на него со користење на звуците од пакетите MyMotifs Fire и Salsa.

MyMotif им дава на корисниците целосна контрола врз нивниот процес на создавање саундтрак. Можете да го прилагодите темпото, висината, нивото на јачина на звук и повеќе додека сè не биде во ред. Софтверот, исто така, вклучува напредни функции како што се точки на јамка кои им овозможуваат на корисниците беспрекорно да ги повторуваат деловите од нивната песна без забележителни прекини.

Една од најдобрите работи за MyMotif е тоа што е достапен на AppStore што значи дека е направен специјално за уреди со iPhone и iPad. Ова значи дека корисниците ќе можат да ги искористат сите можности за графика и звук што ги нудат овие уреди при креирањето на нивните саундтракови.

Генерално, MyMotif е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка за додавање музика на нивните видеа. Без разлика дали креирате домашни филмови или професионални филмови, овој софтвер има сè што е потребно за да помогне да се истакне најдоброто од секое видео. Па зошто да не го пробате денес и да видите што можете да создадете?

Целосни спецификации
Издавач Lovlund Innovation AB
Страница на издавачи http://www.lovlundinnovation.com
Датум на издавање 2019-06-26
Датум на додавање 2019-07-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни