Evil Mutant Robot Plane Attack for iPhone

Evil Mutant Robot Plane Attack for iPhone

Опис

Дали сте подготвени да го прифатите предизвикот да бидете суров тежок робот кој може да се трансформира во вистински авион и обратно? Не гледајте подалеку од Evil Mutant Robot Plane Attack за iPhone, врвна игра за оние кои сакаат бескрајни борби и мисии за преживување.

Во оваа игра, ќе истражувате голем негостољубив град од високо додека завршувате разни мисии за борба и преживување. Вашата цел е да останете приспособени што е можно подолго додека победувате сè што ви е на патот - автомобили, тешки возила, други авиони, хеликоптери, па дури и некои згради. Но, бидете внимателни - вашето здравје и нивото на енергија се клучни за вашиот успех. Не заборавајте редовно да ги проверувате или ризикувате да ја изгубите играта во несоодветен момент.

Evil Mutant Robot Plane Attack нуди неверојатна графика која создава реална 3D атмосфера. Ќе се чувствувате како навистина да сте среде страшно дивеење со авионски роботи! И со интересни скинови, надградби, напојувања и широк спектар на различни ривали кои треба да се поразат на патот, никогаш немало подобро време за преземање на оваа игра.

Но, тоа не е сè - додека заработувате поени за секој успешно поразен ривал или уништен објект на вашиот пат, наскоро ќе можете да отклучите апсолутно нови неверојатни типови на овој голем злобен авионски робот! Овие нови роботи имаат повеќе бои од кога било досега; нивното оружје е моќно; нивната статистика е многу повисока од вашата - само соберете доволно поени!

Па што чекаш? Проверете го Evil Mutant Robot Plane Attack денес и станете вистински роботски авион додека се забавувате!

Целосни спецификации
Издавач Evgeny Chaikin
Страница на издавачи https://www.facebook.com/Evgeny-Chaikin-298860547291649/
Датум на издавање 2020-07-12
Датум на додавање 2020-07-12
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни