Connect Pipes Game for iPhone

Connect Pipes Game for iPhone 3.1

Опис

Дали сте подготвени да се нурнете во светот на критичкото размислување и да станете водоводџија на екстремни нивоа? Не гледајте подалеку од Connect Pipes Game за iPhone! Оваа загатка игра ќе го стави вашиот мозок на тест додека поправате цевки и станувате шампион во водовод.

Целта на Connect Pipes Game е едноставна: поставете систем за цевки за снабдување со вода во вашиот град. Меѓутоа, работите брзо стануваат комплицирани кога притисокот го крши системот, предизвикувајќи истекување на вода во преполниот град. На вас е да го спасите вашиот град од давење со решавање на овој проблем.

За да ја решите оваа загатка, излизгајте ги погрешните цевки и направете правилен цевковод помеѓу две фиксни точки. Играта има интегриран систем за навестување кој може да ви помогне да ги решите проблемите доколку заглавите. Дополнително, има екран со туторијал кој ќе ве научи како да играте за да можат и почетниците да уживаат во оваа игра.

Една единствена карактеристика на Connect Pipes Game е нејзиниот систем за оценување ѕвезди. Решете ги загатките за помалку време и заработете повеќе ѕвезди! Графиката е исто така врвна со одлични анимации кои додаваат дополнителен слој на возбуда додека играте.

Најдобро од сè, играта Connect Pipes е бесплатна за играње! Меѓутоа, ако рекламите не ви се нешто, тогаш за само еден долар, тие можат целосно да се отстранат од игра.

Како заклучок, ако барате забавна и предизвикувачка игра со загатки со одлична графика и анимации на уредите на iPhone - не гледајте подалеку од Connect Pipes Game! Уживајте со часови во часови во забава додека ги ставате вашите вештини за критичко размислување да функционираат за да станете врвен шампион во водоводџија.

Целосни спецификации
Издавач Ghulam Ayesha
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/ghulam-ayesha/id1289668127
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 3.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни