Planet Blast for iPhone

Planet Blast for iPhone 6.2

Опис

Planet Blast за iPhone: возбудлива игра за да го надградите вашето оружје и да го заштитите вашиот дом

Дали барате игра која ќе ви даде невидена возбуда? Не гледајте подалеку од Planet Blast, возбудливата нова игра од StarSprite. Со својата едноставна и непречена операција со лизгање на допир, специјално дизајнирани нивоа и лесна за играње игра погодна за сите возрасти, Planet Blast е совршен начин да го поминете времето додека се забавувате.

Planet Blast ви овозможува да го изберете вашето оружје и да го надградите вашиот топ со цел да добиете висок резултат и да ги разнесете планетите. Ќе треба да ја искористите вашата мудрост за да го заштитите вашиот дом од летечки планети кои му се закануваат. Додека играте низ секое ниво на Planet Blast, ќе заработите бесплатни монети кои може да се користат за да го надградите вашето оружје уште повеќе.

Една од најдобрите работи за Planet Blast се нејзините возбудливи нивоа. Секое ниво е специјално дизајнирано со уникатни предизвици кои ќе ве држат ангажирани и забавуваат додека напредувате низ играта. Без разлика дали се работи за пукање на сите планети или уништување на оние што летаат, секогаш ве чека нешто ново и возбудливо во Planet Blast.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - пробајте го Planet Blast денес! Можете да го преземете од нашата веб-страница или од App Store на вашиот iPhone. И ако имате какви било прашања или грижи за играта, не двоумете се да не контактирате на http://starsprite.com/.

Следете не на Twitter (@StarSpriteGame), Facebook (https://www.facebook.com/StarSpriteGame) или YouTube (https://www.youtube.com/user/StarspriteGame) за да останете во тек со вести и ажурирања за Planet Blast.

Како заклучок, ако барате возбудлива нова игра која ќе ви овозможи да го надградите вашето оружје додека го штитите вашиот дом од летечки планети, тогаш не гледајте подалеку од Planet Blast! Со својата едноставна механика на игра, возбудливи нивоа и лесни за користење контроли погодни за сите возрасти - ова е една игра што нема да сакате да ја пропуштите. Па што чекаш? Преземете го Planet Blast денес и започнете со минирање на тие планети!

Целосни спецификации
Издавач StarSprite
Страница на издавачи http://www.starsprite.com
Датум на издавање 2020-07-18
Датум на додавање 2020-07-18
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 6.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни