FootieTalks Armchair Pundit for iPhone

FootieTalks Armchair Pundit for iPhone 1.3

Опис

Дали сте фудбалски фанатик кој сака да го анализира секој аспект од играта? Дали мислите дека ги знаете вашите учебници за фудбалските цитати на Марк Лоренсон од вашиот Џејми Реднапс? Ако е така, тогаш FootieTalks Armchair Pundit за iPhone е совршената апликација за вас!

Оваа апликација е дизајнирана да ви помогне да ги подобрите вашите стручни вештини и да ги импресионирате пријателите со вашето знаење за класичните клишеа и тактички сознанија. Со FootieTalks Armchair Pundit, можете да пристапите до сите класични изреки кои станаа синоним за фудбалски коментар.

Од омилената „Little bit of luck“ на Алан Ширер до „Gave him the eyes...“ на Мајкл Овен, оваа апликација има сè. Ќе го најдете и „Двоен шекерче“ на Гери Невил, кој стана главен во современата стручна уметност. И да не заборавиме на заслепувачки очигледните фрази како „На оваа игра и треба гол“ и „Тоа е игра од две половини“.

Но, тоа не е се! Апликацијата вклучува и експерти кои ја покажуваат својата тактичка моќ со фрази како „Премногу квадратни топки“ и тој го открил „Малиот џеб на просторот“. А кој би можел да заборави на класиците на сите времиња како „Ферги Тајм“ и „Паркирај го автобусот“?

Како мал бонус, додадовме ваш сопствен тактички стручен комплет за споделување на сопствените мислења за деновите на натпреварите. Овој комплет вклучува опции за рамен терен и аголен терен, маркери за играчи, стрелки за додавање и шутирање, линии на површина, повеќе формации и многу повеќе!

И ако има некои класици што сме ги пропуштиле или ако имате предлози за нови да додадете, би сакале да чуеме од вас! Само контактирајте со нас на [email protected].

FootieTalks Armchair Pundit, исто така, доаѓа со анимирани налепници со некои од нашите омилени цитати на стручњаци како што се:

- Тој му ги даде очите

- Ученик се брани

- На оваа игра и треба цел

- Тој е ТОП ТОП играч

- Тоа е игра од две полувремиња

Па, што чекате? Овозможете им на вашите стручни вештини да се дружите со вашите другари со FootieTalks Armchair Pundit. И ако уживате во апликацијата, навистина ќе ни биде благодарно ако одвоите време да ја оцените и прегледате на AppStore.

Ако искусите какви било проблеми со апликацијата или сакате само да стапите во контакт, би сакале да слушнеме од вас. Ве молиме испратете ни е-пошта на [email protected] со целосни детали.

Конечно, не заборавајте да пребарувате FootieTalks во AppStore за повеќе фудбалска забава!

Целосни спецификации
Издавач KidDotCo
Страница на издавачи http://www.ibbleobble.com/apps
Датум на издавање 2020-07-18
Датум на додавање 2020-07-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни