Kill the spiders! Black Widow for iPhone

Kill the spiders! Black Widow for iPhone 1.4.0

iOS / Ruslan Goncharenko / 0 / Целосни спецификации
Опис

Убиј ги пајаците! Black Widow за iPhone е возбудлива игра која ќе ја тестира вашата агилност и брзина на реакција. Ако сте некој кој не сака пајаци, оваа игра е совршена за вас. Целта на играта е да ги уништи сите пајаци без да ја допре „Црната вдовица“, што може да биде опасно.

Играта на Kill the spiders! Black Widow за iPhone е едноставно, но предизвикува зависност. Мора да допрете на сите пајаци што се појавуваат на вашиот екран додека избегнувате допирање на „Црна вдовица“. Како што напредувате низ различни нивоа, ќе се појавуваат се повеќе пајаци, што ќе го отежне избегнувањето на допирање на „Црна вдовица“.

Една од најдобрите работи за Убиј ги пајаците! Black Widow за iPhone е неговата графика и звучни ефекти. Графиките се неверојатни, со детални анимации што прават да се чувствувате како навистина да ги скршите тие досадни пајаковидни животни. Звучните ефекти се исто така врвни, со реалистични звуци на стискање на пајаците кои придонесуваат за целокупното искуство.

Уште една одлична карактеристика на Kill the spiders! Black Widow за iPhone е неговиот систем на табла на водачи. Може да се натпреварувате со други играчи од целиот свет и да видите колку добро се спротивставувате. Ова додава натпреварувачки елемент на веќе забавната игра.

Убиј ги пајаците! Black Widow за iPhone, исто така, има различни напојувања кои можат да ви помогнат во вашата потрага да ги уништите сите оние морничави лази. Овие напојувања вклучуваат работи како дополнителни животи или режим на бавно движење, што го олеснува избегнувањето допирање на опасната „Црна вдовица“.

Генерално, Kill The Spiders! Black Widow For Iphone е фантастична игра која е совршена за секој кој сака добар предизвик или сака еднаш засекогаш да го надмине стравот од пајаковидни животни. Со својата зависна игра, неверојатна графика и звучни ефекти, систем на табла на водачи и напојувања - оваа игра има сè што ви треба за искуство со мобилни игри.

Па што чекаш? Преземете Kill The Spiders! Black Widow For Iphone денес и почнете да ги дробите тие пајаци!

Целосни спецификации
Издавач Ruslan Goncharenko
Страница на издавачи http://gruv-apps.com
Датум на издавање 2020-07-19
Датум на додавање 2020-07-19
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1.4.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни