WitchCraft Witchmoji Stickers for iPhone

WitchCraft Witchmoji Stickers for iPhone

Опис

WitchCraft Witchmoji Stickers за iPhone е забавен и возбудлив начин да додадете малку магија во вашите пораки. Овој софтвер спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и тој е дизајниран да им обезбеди на корисниците широк избор на налепници на тема вештерство што може да се користат во апликациите за пораки.

Со овој софтвер, можете да уживате во неверојатни налепници Witchcraft со вашите пријатели и семејството. Пакетот со налепници содржи вештерки, магиски занаети, магични симболи и други застрашувачки елементи кои се совршени за сезоната на Ноќта на вештерките. Можете да ги испратите овие налепници до вашите најблиски за да додадат малку забава и возбуда во вашите разговори.

Користењето на овие налепници е неверојатно лесно. Сè што треба да направите е да допрете на налепница за да ја додадете во низата за пораки. Можете исто така да повлечете налепница во низата за пораки ако сакате да ја поставите на друга налепница или фотографија. Дополнително, можете да ги мерите и ротирате налепниците со помош на втор прст пред да ги ставите во меурот за текст.

Ако сакате повеќе опции за додавање магија во вашите пораки, тогаш погрижете се да ги проверите нашите други пакети налепници со кликнување на нашето име „Asif Mohd“ погоре или во делот за програмери подолу и повлечете налево.

Генерално, WitchCraft Witchmoji Stickers за iPhone е одличен избор за секој кој сака да додаде забава и возбуда во нивните разговори за пораки. Без разлика дали барате нешто страшно или едноставно сакате нешто поразлично од традиционалните емотикони, овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач Asif Mohd.
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/asif-mohd/id1031819619
Датум на издавање 2020-07-20
Датум на додавање 2020-07-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни