Dino Robot Survival Simulator for iPhone

Dino Robot Survival Simulator for iPhone

iOS / Kseniya Vazilyuk / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте подготвени да ја доживеете возбудата да станете механички трекс? Не гледајте подалеку од Dino Robot Survival Simulator за iPhone! Оваа возбудлива игра ви овозможува да истражувате голем модерен свет, да го најдете вашето засолниште, да барате храна и партнер и едноставно да уживате да бидете дино-робот.

Во оваа игра, станувате моќен дино-робот во голем футуристички свет. Талкајте низ бетонската шума во џунглата, борете се со други роботски суштества на вашиот пат, пронајдете го вашиот партнер тираносаурус, создадете семејство и забавувајте се! Што може да биде повозбудливо од тоа да се биде масивно роботско животно? Само живејте го животот на ова моќно суштество борејќи се со другите футуристички чудовишта на ова неверојатно место!

Еден од најважните аспекти на Dino Robot Survival Simulator е внимателно да ги следите вашите индикатори. Вашето здравје и нивоата на енергија се клучни за опстанокот во оваа игра. Ако еден од нив падне премногу ниско, станувате само уште едно бескорисно парче метал! Заштитете го вашето семејство од напади на други механички животни со наоѓање батерии за да ги наполните сите навреме.

Како што напредувате низ различни мисии успешно завршени во текот на играта, заработувајте поени што отклучуваат различни моќни и убави скинови за вашиот дино-робот. Подобрете ги вашите вештини за да станете навистина кул, вешти, брзи и силни. Инвестирајте нови пиштоли во вашата рамка или отклучете шокантни карактеристики за напад со залак што покажуваат кој е шеф овде!

Dino Robot Survival Simulator располага со фантастична 3D графика која ќе ги пренесе играчите во извонреден свет каде што навистина ќе се чувствуваат како да живеат како едно од овие неверојатни суштества.

Севкупниот Dino Robot Survival Simulator е одличен избор за секој што бара возбудливо искуство со игри на нивниот iPhone уред. Со својата уникатна механика на игра и неверојатни визуелни слики, сигурно ќе обезбеди вредно за забава со часови по часови, а истовремено обезбедува образовни придобивки како што е учењето за праисториските времиња кога диносаурусите талкаа на нашата планета!

Целосни спецификации
Издавач Kseniya Vazilyuk
Страница на издавачи https://itunes.apple.com/us/developer/kseniya-vazilyuk/id1268529475?mt=8
Датум на издавање 2020-07-20
Датум на додавање 2020-07-20
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни