Email Me - Mail Notes to Self  for iPhone

Email Me - Mail Notes to Self for iPhone 3.76

Опис

Испрати ми е-пошта - Mail Notes to Self за iPhone е апликација за комуникација која обезбедува најлесниот и најбрзиот начин да испратите нешто сами по е-пошта, така што никогаш повеќе нема да заборавите на работите. Со само еден допир, можете да испраќате белешки, слики од Camera Roll и содржина од таблата со исечоци на вашата е-пошта. Оваа апликација поддржува повеќе примачи со повеќе адреси на е-пошта, што ви го олеснува споделувањето информации со вашите колеги или пријатели.

Една од најдобрите карактеристики на Email Me е нејзината поддршка за виџетот за iOS денес и наставките за апликации за iOS. Ова значи дека можете брзо да пристапите до оваа апликација од вашиот почетен екран или од заклучениот екран без претходно да ја отворите. Можете исто така да користите сопствени кратенки на SiriKit за да испраќате белешки или слики користејќи гласовни команди.

Email Me, исто така, има екстензија Сподели која ги поддржува главните апликации на App Store, како што се Safari и други веб-локации. Со само еден допир, можете да споделувате врски или текст од веб-локации директно во оваа апликација.

За корисниците на Apple Watch, Email Me има самостојна апликација Watch која ви овозможува да испраќате текстуални белешки, аудио белешки и аудио снимки со само еден допир. Функцијата Компликации на апликацијата Watch ви овозможува да го приспособите вашиот часовник со копчиња за брз пристап за испраќање белешки.

Оваа апликација нуди и опции за прилагодување, како што се поставување однапред дефинирани адреси на е-пошта, префикс на тема ако сакате, потпис на е-пошта ако сакате, псевдоним за е-пошта и адреса за одговор. Исто така, поддржува етикети за пристапност на ниво на апликации за корисниците на VoiceOver, заедно со динамични опции за големината на текстот.

Email Me е дизајниран имајќи ја предвид приватноста на корисникот; воопшто не се собираат или споделуваат податоци со трети страни. Поддржува две URL шеми: EmailMe://?message=Здраво; и emailme://hello што им олеснува на програмерите кои сакаат нивните апликации да се интегрираат во овој софтвер.

Како заклучок, Испратете ми е-пошта - Mail Notes to Self за iPhone е одлична алатка за комуникација која помага да се следат важните информации дозволувајќи им на корисниците брзо да си испраќаат е-пораки што содржат важни потсетници или идеи што не сакаат да се заборават подоцна!

Целосни спецификации
Издавач Ventura Media
Страница на издавачи https://ventura.media
Датум на издавање 2019-12-01
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 3.76
Барања за ОС iOS
Барања iOS 9.1 and watchOS 3.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни