Hybrid Manticore City Attack for iPhone

Hybrid Manticore City Attack for iPhone

iOS / Bogdan Markovsky / 0 / Целосни спецификации
Опис

Hybrid Manticore City Attack за iPhone е возбудлива игра која ви овозможува да станете фантастично суштество од некои антички митови - летечка мантикора! Оваа игра ве води во авантура низ голем модерен град исполнет со застрашувачки непријатели и воени сили, од кои сите се решени да ве победат. Но, не плашете се, бидејќи имате моќ да создадете сопствено семејство и да ја продолжите линијата на вашиот вид. И ако тоа не е доволно, ве чека и неверојатен хидра бос на крајот од играта!

Hybrid Manticore City Attack е возбудлива игра за симулација на живот која им нуди на играчите широк спектар на потраги што треба да ги завршат. Од истражување и борба до одгледување, оваа игра има сè. Ќе имате многу можности да ги тестирате своите вештини додека се движите низ овој опасен град.

Една од најуникатните карактеристики на Hybrid Manticore City Attack е неговата способност да им дозволи на играчите да создадат свое мистично семејство. Како што напредувате низ играта, ќе можете да се парите со други мантикори и да создадете потомство што ќе ви помогне да го продолжите вашето наследство.

Но, не се само другите мантикори кои претставуваат закана во овој град - има и интересни ривали како што се воените сили и хидрите кои нема да застанат пред ништо додека не ве победат. Сепак, не дозволувајте да ви се испречат! Со многу скини што се отклучуваат достапни за вашата мантикора (вклучувајќи дури и сајберпанк), нема ограничување до каде можете да одите.

Локациите во Hybrid Manticore City Attack се направени во 3D што го прави нивното истражување уште попријатно! Шарените средини додаваат длабочина и реализам додека ги потопуваат играчите во овој фантастичен свет каде што сè може да се случи.

Создадете своја фантастична приказна како ваков заборавен антички ѕвер и забавувајте се играјќи ја играта Hybrid Manticore City Attack! Со својата привлечна механика на игра, неверојатна графика и извонредна приказна - не е ни чудо зошто толку многу луѓе беснеат по оваа игра. Па што чекаш? Преземете го хибридниот напад на градот мантикор денес и искусете ја возбудата да се биде мантикора во модерен град!

Целосни спецификации
Издавач Bogdan Markovsky
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/bogdan-markovsky/id1324415216
Датум на издавање 2020-07-21
Датум на додавање 2020-07-21
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни