Ceaser Stickers for iPhone

Ceaser Stickers for iPhone

Опис

Дали сте обожавател на Black Ink Crew и неговата ѕвезда, Ceaser? Дали сакате да ги споделите неговите луди лица со вашите пријатели? Не гледајте подалеку од Ceaser Stickers за iPhone, официјалниот и овластен пакет налепници за емотикони од сопственикот на продавниците за тетоважа со црно мастило.

Со овој пакет налепници, можете да се изразите на сосема нов начин. Без разлика дали се чувствувате среќно, тажно, луто или едноставно глупаво, има налепница за „Caser“ за секоја пригода. Од неговата заштитна насмевка до неговите диви изрази, овие налепници ги доловуваат сите лудории на Цезер од хит реалното ТВ шоу VH1.

Но, овие налепници не се само забава и игри - тие се и неверојатно корисни. Со повеќе од 50 уникатни дизајни за избор, никогаш повеќе нема да изгубите зборови. Дали треба да кажете „те сакам“? Има налепница за тоа. Сакате да кажете некому дека се смешни? Има и налепница за тоа.

И бидејќи овие налепници се оптимизирани специјално за корисниците на iPhone, тие изгледаат одлично на секој уред. Без разлика дали ги испраќате преку iMessage или ги користите на платформи за социјални медиуми како Facebook или Twitter, вашите пријатели ќе бидат импресионирани од тоа колку јасно и јасно изгледаат.

Па зошто да чекаме? Ако ја поддржувате екипата на Black Ink и сакате да додадете малку забава и личност на вашите пораки, преземете Ceaser Stickers за iPhone денес!

Целосни спецификации
Издавач iDOIT4TV
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/idoit4tv-llc/id1194510628
Датум на издавање 2020-07-21
Датум на додавање 2020-07-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни