Moustache Photobomb Stickers for November for iPhone

Moustache Photobomb Stickers for November for iPhone 1.1

Опис

Mustache Photobomb Stickers за ноември е забавна и чудна апликација која ви овозможува да додадете 20 различни налепници со мустаќи на вашите фотографии. Без разлика дали сакате да додадете малку хумор на вашите селфи фотографии или сакате да создадете смешна фотографија со пријателите, оваа апликација ве опфати.

Апликацијата е дизајнирана специјално за корисниците на iPhone и може лесно да се преземе од App Store. Откако ќе се инсталира, беспрекорно се интегрира со апликацијата Messages на вашиот телефон, овозможувајќи ви брз пристап до налепниците со мустаќи кога и да посакате.

За да користите налепници со мустаќи Photobomb за ноември, едноставно отворете ја апликацијата Messages на вашиот iPhone и допрете на стрелката свртена десно до полето за текст. Оттаму, допрете на иконата Appstore и изберете Mustache Photobomb Stickers за ноември од вашата листа на достапни апликации.

Откако ќе ја изберете апликацијата, ќе ви бидат претставени низа различни налепници со мустаќи од кои можете да изберете. Тука спаѓаат сè, од класични мустаќи на кормилото до помодерни стилови, како што се кози и закрпи за душа.

За да додадете налепница на вашата фотографија, едноставно повлечете ја на сликата за која станува збор и променете ја големината по потреба. Можете исто така да ја ротирате или превртувате секоја налепница користејќи интуитивни контроли на допир.

Една од одличните работи за налепниците со фотобомби со мустаќи за ноември е колку е лесна за употреба. Интерфејсот е едноставен и интуитивен, што го прави достапен дури и ако не сте особено упатени во технологијата.

Покрај тоа, сите налепници се висококвалитетни слики кои се внимателно изработени од професионални дизајнери. Ова значи дека тие изгледаат одлично без разлика на која големина или резолуција се прикажани.

Генерално, ако барате забавен начин да ги зачините вашите фотографии оваа сезона на Movember (или во кое било време од годината), тогаш налепниците со мустаќи Photobomb за ноември дефинитивно вреди да се погледнат! Со својот широк избор на висококвалитетни налепници за мустаќи и лесен за користење интерфејс, сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава за вас и вашите пријатели.

Целосни спецификации
Издавач auston salvana
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-21
Датум на додавање 2020-07-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни