Audiobooks Now Audio Books for iPhone

Audiobooks Now Audio Books for iPhone 5.5

Опис

Audiobooks Now Audio Books за iPhone е врвен софтвер за MP3 и аудио што нуди широк избор на аудио книги за преземање и проследување. Со над 85.000 наслови за избор, Audiobooks Now е врвна услуга за љубителите на аудио книги кои сакаат да уживаат во нивните омилени книги во движење.

Апликацијата Audiobooks Now за iPhone, iPad и iPod Touch е бесплатна за преземање и им овозможува на корисниците лесно пристап до нивната библиотека со аудио книги од нашата веб-локација. Без разлика дали одите на работа или вежбате во теретана, можете да ги пренесувате или преземате омилените аудио книги директно на вашиот мобилен уред.

Нашите длабоко намалени цени го олеснуваат секој да ужива во најновите бестселери или класична литература без да се скрши. Ние нудиме широк спектар на жанрови, вклучувајќи фикција, не-фикција, романса, мистерија/трилер и многу повеќе.

Audiobooks Now нуди и различни функции кои го подобруваат вашето искуство со слушање. Нашата карактеристика за обележување ви овозможува да продолжите каде сте застанале во книгата дури и ако менувате уреди. Можете исто така да ја прилагодите брзината на репродукција за да можете да слушате со свое темпо.

Покрај нашиот огромен избор на аудио книги, нудиме и ексклузивни зделки и промоции преку нашата програма за членство. Членовите добиваат попусти за сите набавки, како и пристап до специјални продажни настани во текот на целата година.

Во Audiobooks Now, се гордееме што обезбедуваме исклучителни услуги за клиентите. Нашиот информиран персонал е достапен 24/7 преку телефон или е-пошта доколку имате какви било прашања или грижи за вашата сметка или купувања.

Севкупно, Audiobooks Now Audio Books за iPhone е одличен избор за секој кој бара висококвалитетни преземања аудио книги и услуги за стриминг по пристапни цени. Со својот кориснички интерфејс и широкиот избор на наслови во повеќе жанрови, не е ни чудо зошто толку многу луѓе избираат Audiobooks Now како свој извор за аудио забава!

Целосни спецификации
Издавач AudiobooksNow
Страница на издавачи https://www.audiobooksnow.com/
Датум на издавање 2020-01-27
Датум на додавање 2020-01-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 5.5
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 70

Comments:

Најпопуларни