Smash Clash - Drop the Gems for iPhone

Smash Clash - Drop the Gems for iPhone 1.1

Опис

Дали сте уморни од сите одвлекувања и наводни „превртувања“ што доаѓаат со другите игри за снимање и поп во продавницата за апликации? Ако е така, Smash Clash - Drop the Gems за iPhone е играта за вас. Оваа класична, забавна и неверојатна игра со пукање со скапоцени камења со шампанско изглед сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава.

Со 150 нивоа за уживање (целосно бесплатно и без потреба од отклучување), преземете го предизвикот и видете колку далеку можете да одите. За разлика од другите игри, Smash Clash има прогресивни нивоа. Како што достигнувате повисоки нивоа, ќе добиете повеќе меурчиња за да се појавуваат и различни форми за стратешко снимање.

Играта е предизвикувачка, но лесна за играње. Едноставно допрете на екранот, нишанете и пукајте ги скапоцените камења при судир. За да ги „испукате“ скапоцените камења, направете формации од три или повеќе. Колку повеќе скапоцени камења ископате одеднаш, толку повисок ќе биде вашиот резултат.

Чистењето на тековното ниво на игра го отклучува следното. Можете да изберете да ги репродуцирате претходно завршените нивоа или да се откажете во секое време со допирање на копчето за враќање во менито.

Мислите дека сте добри во Smashing и Clashing? Резултатите се зачувуваат во Водечката табла на Центарот за игри за играчите да можат да ги победат своите претходни резултати, како и оние на другите играчи!

Smash Clash - Drop The Gems за iPhone е совршен за секој кој сака да нишани и пука, но ги мрази сите оние одвлекувања што доаѓаат со други слични игри во продавниците за апликации денес! Со својот класичен стил на игра во комбинација со модерна графичка технологија, оваа апликација нуди искуство како ниедна друга!

Па што чекаш? Преземете го Smash Clash - Drop The Gems сега од нашата веб-локација каде нудиме широк избор на софтвер, вклучувајќи многу популарни игри!

Целосни спецификации
Издавач Ellen Castel
Страница на издавачи http://soapboxsketcher.com
Датум на издавање 2020-07-25
Датум на додавање 2020-07-25
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни